Бизнесът в Разград протестира срещу повишаване на цената на тока

ЧАС ПИК

Бизнесът в Разград протестира срещу повишаване на цената на тока

7043
на 29.07.2015
Бизнесът в Разград протестира срещу повишаване на цената на тока
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

При градска жега и задух се проведе днес шествието - протест на няколко големи, знакови за разградския бизнес, предприятия, водени от "Биовет" и изпълнителния директор Теменуга Газдова.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Присъстваха представители на "Амилум", "Каолин", "Тракция" и няколко по-малки, но по пътя към Областна администрация, към групата от около 1000 души, се присъединиха още хора, както и един от най-големите арендатори в региона Васил Петров.

Областният управител, Петър Василев, който днес има рожден ден, прие протестиращите, изслуша ги и обеща, като наместник на държавната власт в региона, да придвижи исканията и идеите на бизнеса на по-високо ниво. Рано тази сутрин четири автобуса са отпътували за София, за да се включат в протеста там.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО) Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК