Би Ти Ви на дъното! България гледа Виктор и Ани на изборите

ЧАС ПИК

Би Ти Ви на дъното! България гледа Виктор и Ани на изборите

25005
на 25.05.2014
Би Ти Ви на дъното! България гледа Виктор и Ани на изборите
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Би Ти Ви тотално изгуби битката с Нова телевизия за рейтинги не само при новините и сутрешните блокове, но и за най-важното - доверието на зрителите в изборния ден.

препоръчано

Данните за гледаемостта на телевизиите към момента сочат, че Нова телевизия е на безапелационното първо място.

23,2% от зрителите се доверяват на Ани Цолова и Виктор Николаев, докато едва 18,8% гледат Антон Хекимян и Цветанка Ризова по Би Ти Ви.

Куризоно е, че на трето място се нарежда филмовата програма Кино Нова със 7,5%, а държавната БНТ е на четвърта позиция с 6,7%.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 145
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК