ГАЛЕРИЯ ШОУ

БЛАГОРОДНО! Мария спонсорира софийски кучкарник! Животът на 67 бездомници виси на врата й

Само в ПИК
БЛАГОРОДНО! Мария спонсорира софийски кучкарник! Животът на 67 бездомници виси на врата й
Автор: ПИК
Дата
Дата
9884
Коментари
6
БЛАГОРОДНО! Мария спонсорира софийски кучкарник! Животът на 67 бездомници виси на врата й

Фолк певицата Мария е сред редовните спонсори на един от приютите за бездомни животни в София. 

Това разкри нейната майка Йорданка Кирова. Докато живя в Къщата на "ВИП Брадър" пайнерката дари 3000 лева за благотворителна кауза. 

"Мисля, че са малко хората, които в днешно време дават средства за благотворителност. Тя не го е направила, за да кажат хората - ето я, има много пари и ги дава ей така. На нея това не й е за първи път. Тя в София се грижи за един голям кучкарник. Съвсем скоро бе намерила на пътя кученце, което излекуваха доста трудно. Тя се грижи за 67 кучета, носи им постоянно храна, освен това е давала пари и за детски домове, за ремонти. Но това е нещо, с което Мария не се хвали, това го знаем близките й хора", призна за голямото сърце на дъщеря си Йорданка.

Напиши коментар »
(6)
1
Да се грижи за бедомните възрастни хора и след това за кучетата
2
Нормално - кучките се грижат за кучетата! Хората се грижат за децата!
3
А парата от спонсора ли ги взима ?
4
ВСЕКИ ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ СИ ИМА РОДНИНИ,КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НЕГО .НО ЗАЩО ЛИ ПОВЕЧЕТО СА ИЗОСТАВЕНИ,МОЖЕ БИ ТАКА СА СИ ПОСТЛАЛИ ,НА МЛАДИНИ.АЗ С УДОВОЛСТВИЕ БИХ ГЛЕДАЛ И 10 КУЧЕТА ,ПРЕД ТОВА ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЯКОЙ ДЪРТОФЕЛНИК ЗА КОГОТО И РОДНИНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ГРИЖАТ.
5
Браво Миме
6
Тези самодовални, самохвални излияния ги четем вече треи път. Благородно било . Тази нарцистична особа прави всичко със сметка . Пи ар си прави, опива се от образа на много щедра и човечна. Ха, точно тя ! Боже колко е влюбена в себе си и как безспир се саморекламира!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.