Близки се молят за живота на самозапалилия се Димитър, шансовете му са минимални

Животът днес

Близки се молят за живота на самозапалилия се Димитър, шансовете му са минимални

3407
на 14.09.2014
Близки се молят за живота на самозапалилия се Димитър, шансовете му са минимални
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Самозапалилият се Димитър Желев е остава в много тежко критично състояние, шансовете му да оживее са минимални. Това съобщи директорът на Клиниката по изгарянията във Варна д-р Ивайло Вържаров, информира "Флагман".

препоръчано

"Не мога да дам прогнози, пациентът е в много тежък шок. Трети ден до поддържаме в изкуствена кома, обясни той. Ще се борим за живота му до последния момент, но шансовете му да оцелее са минимални", каза д-р Въжаров.

Близки на 42-годишния мъж са във Варна, молят се за Димитър, но се подготвят за най-лошото. Първи в болницата е пристигнал брат му.

Припомняме, че мъжът се заля с туба бензин, докато пътувал от Слънчев бряг към Айтос на път за Ямбол. В 18,10 часа в петък той спря колата си и на пътното платно между селата Миролюбово и Изворище и си драсна клечката. Димитър живее трайно в Ямбол и до момента не се знае какво е правил тук. Дълго време той е бил безработен, търсел отчаяно работа, тъй като има 2 деца.

Димитър беше приет със 100% изгаряния към 19:00 часа в петък в Спешното отделение на МБАЛ-Бургас и трябваше да бъде транспортиран до Варна, но хеликоптерът, обслужващ болницата - на частната фирма „Хели ер”, не успял да излети, заради свечеряването.Затова пациентът отпътува към Клиниката по изгаряния  с реаномобил и реанимационен екип на МБАЛ-Бургас, който да поддържа жизнените му функции.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК