Близнашки - съветник на Живков и партиен секретар на Юридическия факултет?! Старата номенклатура пак се хваща за кобура! "Комунисти и протестъри - във един и същи строй"

ЧАС ПИК

Близнашки - съветник на Живков и партиен секретар на Юридическия факултет?! Старата номенклатура пак се хваща за кобура! "Комунисти и протестъри - във един и същи строй"

61598
на 05.08.2014
Близнашки - съветник на Живков и партиен секретар на Юридическия факултет?! Старата номенклатура пак се хваща за кобура! Комунисти и протестъри - във един и същи строй

Последвайте ни в Google News Showcase

Служебният премиер на България, членка на Евросъюза и НАТО (назначен от десния президент Плевнелив) е бил съветник на Тодор Живков, обяви пред ПИК политологът Антон Тодоров.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Самият Близнашки не отрече в интервю за телевизия „България от еър”:

„Давал съм съвети по кризисни въпроси. Не съм бил съветник на Тодор Живков в "онзи институционален смисъл", но съм участвал в работни групи. Имал съм 1-2 срещи с бившия Първи в кризисни ситуации, когато е трябвало да се чуе мнението на юрист…”

1-2 срещи?

В кризисни ситуации?

Давал му мнението си като юрист?

Ало, г-н президент, четете ли, четете ли? Знаете ли кого сте назначили за министър-председател на евроатлантическа България през 2014 г.?

Знаехте ли, да речем, че Близнашки е бил партиен секретар на Юридическия факултет на СУ преди Десети? Или според вас това не е проблем, според вас това е нормално?

Съветник на Живков премиер на България?! Евала!

Старата номенклатура пак се хваща за кобура. Ченгетата и живковистите сигурно дават банкет.

И как само за няколко месеца, чрез протести и „Протестна мрежа”, Близнашки си изпра биографията? Вярвате ли му, г-н президент? Демократично мислещите български граждани едва ли могат да гласуват кредит на доверие на консултант на Тато. А химн на новия кабинет може да стане римейк на вехт соцхит:

„Комунисти и протестъри във един и същи строй,

заедно във труд и бой…”

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК