Блокираха международния път Е-79 заради отклоняване на евросредства

ЧАС ПИК

Блокираха международния път Е-79 заради отклоняване на евросредства

6319
на 13.09.2014
Блокираха международния път Е-79 заради отклоняване на евросредства
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Над сто души блокираха главен път Е-79 на разклона при град Дунавци. Колони от опашки от ТИР-ове и автомобили, пътуващи от и за Дунав мост – 2, се образуваха от двете страни на пътя Видин – София.

препоръчано

Блокадата на пътя продължи 10 минути. Протестът бе организиран от три граждански сдружения срещу решението на правителството за отклоняването на средства от оперативна програма „Транспорт” за модернизация на пътя Видин – София към други обекти. Протестиращите издигнаха лозунги – „Мост има, път – няма!”, „Отнехте ни работата, отнехте ни хляба, а сега и без път!”. Сред хората имаше силно разочарование, че отново Северозападна България остава на заден план, че средства се отклоняват от най-бедните региони за сметка на други. Полиция охраняваше протестът, който премина спокойно. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК