Блъсков, що се правиш на треснат за Пеевски? Кой ти праща флашките със статиите на Калоян Стоев? С чии пари купи "Труд"?

ЧАС ПИК

Блъсков, що се правиш на треснат за Пеевски? Кой ти праща флашките със статиите на Калоян Стоев? С чии пари купи "Труд"?

98654
на 16.02.2016
Блъсков, що се правиш на треснат за Пеевски? Кой ти праща флашките със статиите на Калоян Стоев? С чии пари купи Труд?

Вестникът ти деградира до пощенска кутия. Журналистите ги е срам да подписват текстовете

Последвайте ни в Google News Showcase

Блъсков написал в „Труд“: „Недялков от ПИК лъже студенти“. Казал съм бил днес на лекция в един университет, че „Труд“ е на Пеевски, а той – представете си, не бил!

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Блъсков, не съм казал, че „Труд“ е на Пеевски. Гузен негонен бяга.

Ако толкова държиш обаче, мога и да го кажа. Истината добре я знаем и аз, и ти.

Ако искаш, можем да дискутираме и по въпроса кой е Калоян Стоев, кой пише „системните анализи“ във вестника ти против зелените, „Протестна мрежа“ и Лозан Панов, кой ти ги праща на флашка и по мейла.

Мога да ти посоча и конкретния мейл, от който ти ги пращат.

Искаш ли?

И защо никой журналист от вестника не се навива да ги подпише с името си…Срам ги е хората, че „Труд“ деградира до пощенска кутия, това е истината, Блъсков.

Аз като пиша против зелените, Лозан Панов или „Протестна мрежа“, излизам с името си. Крив, прав, жълт, пембян – с името си пиша, това е моята позиция, това съм аз. Ти се криеш зад псевдоними.

„Труд“ не дължал данъци. Е да де, новото дружество, което уж купи вестника, формално няма данъци. Данъците ги остави в наследство на Венелина Гочева, която сега ще се разплаща с НАП посредством парите от сделката с теб.

Всъщност Венелина Гочева е собственик на „24 часа“, колкото ти си собственик на „Труд“.

Превъртате едни и същи пари от единия джоб в другия. И забравяте за кредитите към фалиралата КТБ.

Да ти кажа ли на КОЙ са тия пари?

Защо, бе Блъсков, те е срам от Пеевски? Защо панически се мъчиш да се отречеш от него? „Труд“ бил твоя „семейна собственост“… Виждаш ли ми окото, корабче плува ли?

Ясно, че сега такава е модата и конюнктурата, ясно, че сега всички свободни и независими издатели ще се правите на особено свободни и особено независими и особено отдалечени от Пеевски. Само че, уви, знаем се отдавна. Великият Валери Петров го е казал най-точно:

Познаваме си маските, костюмите,

познаваме си мислите и думите,

и е излишна всяка наша реч.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК