Бойко Борисов: Аржентина – натовска държава, голяма държава, а нощес фалира!

Бойко Борисов: Аржентина – натовска държава, голяма държава, а нощес фалира!

106655
на 31.07.2014
Бойко Борисов: Аржентина – натовска държава, голяма държава, а нощес фалира!

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов обяви Аржентина за натовска държава. Това стана по време на форум за представяне на управленската програма на ГЕРБ в областта на сигурността.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

„Международната организирана престъпност е толкова силна, такива свирепи и зли хора, че ако няма яки служби, здрава държава... Финансовите акули са тези също, които обикалят около България. Видяхте какво направиха със спекулативните фондове тая нощ с Аржентина. Аржентина фалира. Банкрут. Аржентина - натовска държава, голяма държава. Нощес фалира”, заяви Борисов.

Справка на ПИК обаче показа, че Аржентина не е държава от НАТО. Нещо повече – през 1982 г. Аржентина беше във война със страна от Алианса. Тогава Великобритания и родината на Марадона се биха за Фолклендските острови.

Все пак през годините след това Аржентина постепенно е затоплила отношенията си с НАТО и е започнала сътрудничество с организацията.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК