Бойко Борисов: Доган е най-добрият български политик, води ме с 5:1!

ЧАС ПИК

Бойко Борисов: Доган е най-добрият български политик, води ме с 5:1!

40598
на 15.03.2014
Бойко Борисов: Доган е най-добрият български политик, води ме с 5:1!
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

"Ахмед Доган е най-големият български политик. Лютви Местан управлява в момента държавата. Но Ахмед Доган е на най-високия пост, той ръководи всичко. За 24 г. той поне пет пъти е управлявал държавата и един път - ГЕРБ. Не не мога да не му го призная. Той не ходи никъде, само ги вика политиците и раздава задачите." Това каза току-що лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "Тази събота" на Би Ти Ви. Той поясни, че политиката е като футболен мач. Но състезанията за политиците са изборите. В този смисъл Доган водел Борисов с 5:1.

препоръчано

"Следващото правителството ще бъде правителство за спасение на България. Защото ще трябва да се решават много тежки проблеми. И не знам дали ще е успешна работата му. В момента се извършват непоправими неща.  В момента безработицата е в най-големия си размер. Същото е и с контрабандата", поясни Бойко Борисов. Парите за добавки не били от държавата, а били кредит и се взимали директно от пенсионната система. "След няколко години тя ще изгърми. След 2-3 години хората няма да могат да получат пенсии", уточни лидерът на ГЕРБ. И уточни, че за четирите години от управлението на ГЕРБ били дадени с близо 4,5 млрд. лв. повече за пенсии. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК