РЕТРО

Бойко Борисов постъпи мъдро

Само в ПИК
Бойко Борисов постъпи мъдро
Автор: ПИК
Дата
Дата
35115
Коментари
13
Бойко Борисов постъпи мъдро

С мъдро, държавническо и човешко изказване блесна премиерът в оставка Бойко Борисов по време на последната си изява в село Хитрино. Заедно с владиката и мюфтията той поздрави събраните хора с настъпващите празници. Изправени заедно пред нещастието, християни и мюсюлмани ще продължат битката си с разрухата с подкрепата на целия народ.

Дано и управляващите, стари и нови, да проявят управленска зрелост и мъдрост. Защото всички помним минали нещастия, минали кампании и дарения на средства. Още от времето на Стражица та до днес със свити сърца хората даряват, за да помагат. Ако всичко събрано беше отишло по предназначение, днес много населени места щяха да изглеждат съвършено променени.

Уви, истината е безпощадно различна. Парите потъват в нечии джобове, а хората много скоро са забравени и изоставени сами с трагедията си. Дали и сега ще е така, само времето ще покаже.

Атанас Велчев, София

Още интересни четива вижте само на retro.bg!

Напиши коментар »
(13)
1
Назначения от ген. Решетников за главнокомандуващ парашутиста Радев е безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният от руския ген. Решетников чехъла Радев, е един напълно ненужен човек... Льотчика изглежда като нахилен идиот, безспорно. Заеква дори когато си чете речите. Най-често гледа така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен. На пленума при червените говеда прецедента марионетката Радев остави поредното усещане, че се държи като слънчасал. Палячото Радев се изтъпани на преден план и подскачайки като врабче неадекватно рече, че разбиването на собствените ни мигове, било модел за подражание. Марионетката бе зает да се хили като изоглавен, под полата на червената траверса и като си тръгна, хукна да се връща бягайки, защото забравил, моля ви се, да каже довиждане на шефката си слаНинова. Зевзеци от пленума коментираха, че олигофрена прецедент спешно трябва да се прегледа при известния руски психиатър Кашпировски, защото има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя, когато КУРАБИЯТА МУ ГО БЕШЕ ЗАВЕЛА, ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ОПЕРА, Президентът се смя, и то точно в момента, когато по монитора излъчваха събитията в Харманли. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал , че е назначен за прецедент на държава мислеше си, че е в облаците на 7то небе. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... С номинацията на червения травестит за вицепрезидент, червените говеда на слаНинова ,се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент, в прецеденската тройка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Радев тъпото от собствената му инфантилност и автентична тъпота!!!
2
това е пиар акция кога президенти или премиери на дьржави ходят по конфликтни места има си институции които получават заплати да се справят с проблема не е работа на борисов да ходи нагоре надолу и да говори смешки
3
„…така ги тиквата замая,/ че бедните кратунчици накрая/ решиха: тиквата е гений!/ Научите ли някой път,/ че тикви някъде със много ум блестят,/ с кратуни, знайте, те са оградени.” Алберт Декало
4
Много е умен нашият лидер г-н Борисов. Протака докато встъпи в длъжност Радев и тогава ще го ОКАЛЯ само както той умее. Борисоф изобщо НЕ мисли за България и ако НЕ е премиер е готов да жертва и Народ и Родина.
5
С КАСКАДАТА от КАТАСТРОФИ, които "сътвори" МУТРАФОНА Борисофф през последната година, и с тия които ежедневно създава с думи и дела, групировката ГЕРБ ще се свие до фамилна партия: Мутрата Боко, Затворника Цвък, Ла*няна Дебело**зова, ЦаЦка Травестита и някой друг правоверен герберунгел с прогноза да се разпаднат като партията на Симеон Сакс'мафиотски до две, три години.
6
Чета с интерес написаното от ,,Адолфина,,.......Би ми било интересно да чуя мнението на д-р Николай Михайлов за подобни ,,душевни терзания,,....
7
Великият ЛЕВСКИ е казал - Ако печеля, печели цял народ - Ако губя , губя само себе си ! А сегашния ни ВОЖД е АНТИлевски - Ако печели, печели само за себе си - пък народа нека губи ! Вината никога НЕ Е в него ! Готов е и жертва всичко и всеки , за да не бъде свален от пиедестала си !Използва страданията на хорицата , за да трупа точки и ПР рейтинг ! Пропагандира маниерността със замаха на артист-хамелеон , влизащ в различни роли , за да бъде харесан на ВСЯКА цена ! Но....народът не може да бъде БОЙКОВИЗИРАН дълго време безнаказано.Идва време за събуждане !
8
Какво му се е случило на Бойко Методиев Борисов в детството, че сега навсякъде се гушка, прегръща и пуска ръце? КОМУНИСТЪТ Борисов не е нито генерал, нито доктор, а и политик не е... Напуска пожарната с чин майор, следва СТАЖ при МУТРИТЕ и след това без да завърши Генералщабна академия, а без завършване на такава, никой в света не може да стане генерал, с "царски" указ го правят оперетен "генерал" ! Единият се мисли за цар, а другият за генерал!. През периода 1985-90 г., според стилизираната му автобиография, Бойко е станал кандидат на науките, сега малък доктор, а за това се изисква т.нар. кандидатски минимум, включващ и изпит по чужд език. А Бойко не знае чужд език. А и къде са НАУЧНИТЕ трудове на доктор Бойко? Да прочетем и научим нещо и ние, които сме без титли... Да си го кажем направо - Бойко Методиев Борисов е неук. Почти цяла България (+ РУМЯНА БЪЧВАРОВА, ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА, ПОЛИ ЗЛАТАРЕВА, МАРТИН ДИМИТРОВ, РУМЕН ХРИСТОВ, БОРЯНА ДИМИТРОВА и други боклуци) говори като него: ще биемЕ, можемЕ да си го позволимЕ, а и да ви го нач у камЕ, докато ви грабимЕ... Повече от 15 години се радваме на един фалшив генерал. Фалшив, защото в Закона за МВР никъде не е упоменато, че служителите в това министерство трябва да имат звания, а всички го генералосват. Радев е истински генерал, пилот, а не пожарникар или бивш пазач на все известни българи като Бай Миле, Самоковеца, Маргините, Маджо и Пашата.
9
не народ а мьрша и за какво млади момчета като ботев са се затрили за някаква утопия за някакьр прост неук и неблагодарен народ жалко за младостта им за таланта им не си е заслужавало
10
Г-н Автор, аман от хвалебствия в момент когато на твоя Бойко му показаха червен картон. Защо мълчахте когато Бойко редеше глупост след глупост, особен след разговорите с изкуфялата Меркел!Последната му глупост бе оставката, която го изхвърля от активна роля в политиката.
11
Бойко е БОГ ! Това значи ли , че БОГ е Бойко ? Моля Ви , не го закачайте ! Че иначе.......
12
А КВО РЕЧЕ ПЛЕВНЮ С ЧЛЕННА ОТЗАД???
13
Как властта си купува медии с нашите пари. "Черна книга на правителственото разхищение в България 2016" http://www.fnf-southeasteurope.org/wp-content/uploads/2016/12/Black_Book_2016-online-version.pdf
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е силният човек в България днес?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си. Не бъдете враждебни към хората, които ви заобикалят. Канализирайте гнева си в полезни действия, които ще ви доведат до видим резултат.
ВИП рожденици
Александър Томов
Александър Томов
икономист, политик
Става на: 63 години
Владимир Карамазов
Владимир Карамазов
актьор
Става на: 38 години
Любомир Левчев
Любомир Левчев
поет и писател
Става на: 82 години

Късно вечерта Сталин звъни на Жуков по телефона:
- А, Георгий Константинович, още ли не са ви разстреляли?
- Но, другарю Сталин, - уплашено отвръща маршалът - аз вярно и предано служа на родината, защо ще ме разстрелват?
- Не, не, трябваше да ви разстрелят. Сега не се сещам защо, но ще си спомня, не се безпокойте, ще си спомня!
Сталин затваря телефона и се пита: "Така. На кого още не съм пожелал спокойна нощ?"