Бойко Борисов праща три дами да преговарят с БСП. Срещу тях на масата сядат трима червени мъже

ЧАС ПИК

Бойко Борисов праща три дами да преговарят с БСП. Срещу тях на масата сядат трима червени мъже

6450
на 13.10.2014
Бойко Борисов праща три дами да преговарят с БСП. Срещу тях на масата сядат трима червени мъже

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ започва консултации с политическите сили, които влизат в новия парламент. Първият кръг от тях ще се състои днес в зала "Запад" на НС. Очаква се на тях ГЕРБ да се срещне с БСП. Дамски екип изпраща Бойко Борисов срещу червените. Румяна Бъчварова, Менда Стоянова и Цецка Цачева ще седнат на масата срещу Янаки Стоилов, Атанас Мерджанов и Захари Георгиев. 

препоръчано

През следващите дни ГЕРБ ще проведе консултации и с останалите политически сили - ДПС, Реформаторския блок, Патриотичния фронт, България без цензура, Атака и АБВ.

Най-стабилния вариант за България е съвместно управление на ГЕРБ и БСП, казват авторитетни анализатори пред ПИК. Това обаче едва ли ще се случи. Лидерът на БСП Михаил Миков още в изборната нощ заяви, че народът е отредил на столетницата да бъде опозиция. След него до ден днешен и други социалисти открито обявиха, че по никакъв начин няма да влязат в коалиция.

Какво ще стане се очаква да разберем след приключване на преговорите.

На преговорите с политическите сили се очаква да се договори датата на свикването на първото заседание на парламента. 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК