Бойко към репортерите: Обърнете се и снимайте Жельо Бойчев, той носи цялата отговорност!

ЧАС ПИК

Бойко към репортерите: Обърнете се и снимайте Жельо Бойчев, той носи цялата отговорност!

28465
на 30.07.2014
Бойко към репортерите: Обърнете се и снимайте Жельо Бойчев, той носи цялата отговорност!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

ГЕРБ никога не е влизала и няма да влиза в никакви задкулисни или подобни игрички. Това каза на брифинг в парламента председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „Правете ги и носете цялата си отговорност, Бойчев (Желю Бойчев – депутат от „Коалиция за България” – б.р.), защото вашият лидер от 10-15 дни не сме го чули, не сме го видели. Той е още шеф на коалицията, която е в коалиция с ДПС и „Атака”. Не сме го чули и видели. Не знам каква международна политика прави – с ЕНП не я прави със сигурност. Приятна игра, успех, когато се съберете в следващите заседания. Няма повече опорни точки, няма как да ви минат. Живи и здрави”, добави Борисов.
На въпрос дали ГЕРБ няма да влязат в зала при гласуването на второ четене на актуализацията на държавния бюджет и на бюджета на НЗОК, Борисов каза: „Не, не, дотук беше. Оттук-нататък отговорността е само на БСП. Да се съберат БСП, ДПС и „Атака” – така, както година и два месеца го правиха, и ако имат да си прекарват закони, да си ги прекарат. Това е тяхна работа. Излизаме от парламента, днес беше последният работен ден”.
„Няма да настояваме за нищо, защото настоявахме, за да има служебното правителство през тези два и половина - три месеца, или ако не се създаде ново правителство след 5 октомври, за което предупреждавам, че е много вероятно, тогава ще ви припомня този ден. Тогава ще кажа: „Обърнете се и снимайте Бойчев, който носи пряката отговорност с глупостите, които говори, защото Станишев го няма да носи отговорност. Стои Бойчев тук да ми репликира”, заяви Бойко Борисов.
По отношение на това дали не е време президентът да разпусне парламента, Борисов коментира: „Не мога да говоря от името на президента, а и все още има действаща коалиция – БСП, ДПС и „Атака”. Нека да си изконсумират всичко”.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 128
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК