БОМБА! Бившият шеф на руското разузнаване: 50 000 души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика!

ЧАС ПИК

БОМБА! Бившият шеф на руското разузнаване: 50 000 души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика!

14903
на 01.03.2016
БОМБА! Бившият шеф на руското разузнаване: 50 000 души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След капитулацията на Германия Съединените щати наложиха на  ФРГ споразумение с гриф „секретно”, по силата на което германският златен резерв се изнесе отвъд океана, а на територията на ФРГ се създадоха около 300 американски военни бази. Освен това в практиката на Съединените щати е да купуват управленската върхушка. Така стана и в Източна Европа. Доста години съм работил в България. Хората там никога не забравят, че през 1878 г. Руската империя ги освободи от 500-годишното турско робство. Въпреки това около 50 хиляди души от българската върхушка са купени от САЩ, за да провеждат антируска политика. 

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Това заявява  Бившият е бивш шеф на Службата за външно разузнаване на Русия Леонид Решетников в интервю за "Аргументи и факти", препечатано от Епицентър. Генерал-лейтенантът от резерва днес оглавява Руския институт за стратегически изследвания (РИСИ).

Според легендарния разузнавач западният елит днес е бесен, защото никой не е очаквал от Русия такава "сръчност" като операцията в Сирия. "Отвъд океана ни бяха отписали. Вече 20 години. През 1992 г. директорът на ЦРУ Робърт Гейтс проведе в Москва своя личен парад на победата. Прекоси със строева стъпка Червения площад. Пи шампанско в чест на разпада на Съветския съюз. През 90-те години американски политици директно ми казваха: „Мисията на Америка е да ръководи света. Разберете това и се подчинявайте.”, припомня ген.Решетников.

Русия започна операцията в Сирия буквално седмици преди падането на Дамаск. В противен случай щеше да започне разпарчетосване на Сирия, ИДИЛ щеше да се приближи към границите на Русия. И тук кукловодите са същите, които организираха Втората световна война. А финансовата система, която се наложи в света след 1945 г., и от която целият гешефт влиза в джоба на Америка, боксува. Щатите са в трудна ситуация, вероятно дори висят на косъм, коментира легендарният разузнавач.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 април - Овните са крайно чувствителни, Водолеите да не се захващат с нови задачи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 17 април - Овните са крайно чувствителни, Водолеите да не се захващат с нови задачи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! ПИК изненада Кирил Петков с уникален подарък за рождения му ден, той: Голяма радост ще е за вас да си отида в Канада, но това няма да се случи (ВИДЕО/СНИМКА) СУПЕР ШОУ! ПИК изненада Кирил Петков с уникален подарък за рождения му ден, той: Голяма радост ще е за вас да си отида в Канада, но това няма да се случи (ВИДЕО/СНИМКА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК