ТОП НОВИНАТА

БОМБА В БСП! Гергов и Миков на мощен гуляй - кроят преврат срещу Корнелия Нинова с куп социалисти от новия клуб "Милионер" (СНИМКИ ОТ КУПОНА)

Само в ПИК
БОМБА В БСП! Гергов и Миков на мощен гуляй - кроят преврат срещу Корнелия Нинова с куп социалисти от новия клуб "Милионер" (СНИМКИ ОТ КУПОНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
75585
Коментари
27
БОМБА В БСП! Гергов и Миков на мощен гуляй - кроят преврат срещу Корнелия Нинова с куп социалисти от новия клуб "Милионер" (СНИМКИ ОТ КУПОНА)

Мощен гуляй спретна по случай 9 септември изгоненият след скандала "ЦУМгейт" от ръководството на БСП бизнесмен Георги Гергов. Пловдивският баровец, който след екшъна не пропуска случай да нападне Корнелия Нинова и да оспори лидерството й в левицата, поканил куп социалисти, оформяйки превратаджийски кръг около себе си, съобщава "NoComment". В него водеща роля има и детронираният от бившата костовистка председател на столетницата Михаил Миков, който е сред най-личните гости на въпросния купон.

Мощният гуляй, укрепящ с песни и танци агитката срещу Нинова, се състоял снощи в хотела на Гергов в Пловдив - "Санкт Петербург" в Пловдив, ден преди традиционния деветосептемврийски събор на партията в родопската местност Копривките.

Гергов вдигнал настроението на тесен кръг съмишленици, като разходите за банкета и настаняването им е изцяло за негова сметка. Целта е Гергов ще провери на кого точно в партията може да разчита, като участниците може да сформират вътрешно опозиционно движение в БСП, което щяло да се бори за коалиционно управление с ГЕРБ. За лидер на отцепниците щял да бъде избран Атанас Мерджанов.

В самата партия групата на отцепниците вече била наричана Клуб "Милионер", тъй като всички присъстващи на банкета се радват на завидно материално състояние. Сред най-разпознаваемите лица виждаме бившия Асен Гагаузов, Атанас Мержданов и бившият председател на партията Михаил Миков, който допреди избирането на Корнелия Нинова беше в твърде особени и не дотам дружелюбни отношения с Гергов.

Явно, сред неподозираните таланти на новата председателка на БСП е способността да обединява срещу себе си даже и бивши врагове...

Днес към 5000 симпатизанти от Пловдив и областта ще се качат в планината за да честват годишнината от 9 септември 1944 г.  Мотото на петнадесетото издание на събора е „Борба! Справедливост! Прогрес!". Официалната част ще започне в 10.30 часа и ще завърши с полагане на цветя на паметника на загиналите партизани в местността.

Един от акцентите на честването е 125-та годишнина на пловдивската партийна организация. Ще говорят председателят на ГС на БСП - Пловдив Красимир Трифонов и най-младият лидер на БСП в страната, председателят на общинската организация в Сопот Станислав Стоенчев. Задачите и програмните послания към социалистите по традиция ще отправи Георги Гергов, който е председател на Областния съвет на БСП - Пловдив.

 

Напиши коментар »
(27)
1
Червени Боклуци! Убийци на България!
2
такива само за власт и пари мислят затова си приличат с бб
3
Selianinat s koleloto prilicha na trol djudje, poduto Ot oswinwane
4
Янаки Стоилов,Миков,Мерджанов са бита карта самите социалисти по места не ги искат това са хора над 27г в Парламента те само от получени заплати за това време са станали милионери! Особено с Гергов на чело нямат шанс да бутнат Корнелия,сега правилника на БСП е изменен и всеки член на БСП има право да гласува за председател от над 100000 члена,Миков дали и 1000 гласа ще има е съмнително!
5
Браво на момчетата,добре се справят на масата.Наздраве!
6
Добре си живучкат комунягите, а бугаропитеците скачаха по площадите като маймуни.
7
Е така от свинар ,ставаш цар !
8
СИЧКО..... ИЛИ....НИШТО !....Е ТАКА Е БИЛО И НА 9 ЦЕП 1944....И НА 10 НОФ 1989.....И СЕ ГОВЕДА ВОДАТ НАРОДА !....А МОЕ ЛИ ГОВЕДО А ВОДИ НАРОДА ?....МОЕ !....АКУ НАРОДА Е ПРОСС !..............ДНЕСКА Е 9 ТИ....А БАЦО Е ФАШИЗ !....НАЧИ ?....
10
Искаме си МИКОВ !!! С песни и наздравици да закрием БСП ! А при Корни -като при серГЕЯ...афери...интриги ...и с къщи в САЩ и Швейцария !!! В краен случай може и КИРЕ -контрабандиста...новото лице на БСП!
11
все жълто да му е в устата!
12
РЪКОВОДСТВОТО НА БСП СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ, КЛУБ НА МИЛИОНЕРА И КЛУБ НА МИЛИАРДЕРА.ЕЛЕКТОРАТА ИМ Е ЕДИН И СЪЩ , ТОЗИ ОТ БУЗЛУДЖА ДЕТО ОБИЧА ДА ГО ЛЪЖАТ И СИ ХВЪРЛЯ ПАРИТЕ ОТ БАЛКОНА НА ДРУГИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ НА БСП, ЦИГАНИТЕ МИЛИОНЕРИ ОТ АЛО ИЗМАМИТЕ!!!
13
Тия не се борят за идеи и политики - били срещу Нинова - демек, да седнат те на стола да обират големите пари като ги докопат! Ейиии, все тарикати бе, мамка му!!!!
14
Този Гергов свинаря ли е?
15
пик как разбрахте че се сьбират да свалят нинова от демократите знаем че се сьбират по мандрите и там кроят велчовите завери
16
Mъка мъка налегна Филибето със този Врачаноиден свинар, и вижте как живеят БОРЦИТЕ ПРОТИВ ФАШИЗМА И КАПИТАЛИЗМА. А цар Свинчо беше един от най-големите ПРОИЗВОДИТЕЛИ на Суджук от подареният му свинекомплекс ''Маноле'' но сега НЯМА БЕЗПЛАТНИ Суджуци и олилията се вдигна та чак ''Альоша" заплака че остана ГЛАДЕН баш на празника.
17
Здравейте на всички които не са дали вяра на тази статия. В нея от първата до последната дума са лъжи и измишльотени. Подобен текст де дъвче в този сайт от няколко месеца. Правят се леки изменения и се публикува. Всички които сте се вързали на тази публикация сте лапнишарани. Господ прекалено ви е натоварил с простотия. Ще ви назнача за свинари с по 420 лева заплата и ще ви пускам Дaнka Paдeвa да я шибате, безплатно, като бонус. Ползвам случая да поздравя всички българи с 9-ти септември. Всички, защото няма как самите те или техни роднини да не са били членове на БКП. Но най първо поздравявам собственикът на този сайт. Баща му и дядо му са били добри комунист, той самият също е бил кандидат член на БКП, но преврата на 10 ноември му е попречил да стана пълен член на БКП. И до сега съжалява завалията. Поздравявам членовете на всички партии в България, които БКП създаде за да будалка новото поколение, на първо място ГЕРБ, другите няма да изброявам и ще завърша с "Да , България". За тези които имат - хайде на софрата. За тези които нямат - хайде към контейнерите !
18
Влашко Свинарска Коалиция "ВСК" се оформя зад гърба на ръководството на БСП. Миков не го искат съгражданите му даже и на снимка,затова прекрачи Стара планина и се прегърна с един "Троянски кон"отглеждан в партията столетница.Тичай Геца до Банкя,за да докладваш за събитието.Миков,ти падна на много ниско ниво в очите на хората, които ти вярваха довчера.Засрами се,не е късно.
19
Тя сама 6те се детронира.Трябва и време.
20
и аз бях там - ядохме, пихме и се веселихме...харно е хорото!
21
Защо всички "бизнесмени" в Бугаристан са кинта е 20?
22
До 17, 18 Драгалевския цоциалист еот котилото на бсб ето му я истинската автобиогтафия: extremecentrepoint.com/archiv3s/10841 дори е билвербуеан оъ съветско руските части в Кременчук: razuznavane.com/?p=412
23
Те комунистите / социалисти/ са специалисти по превратите ,стига да има кой,да им ги направи..
24
Днес един шоп от Мировяне ми обясни всеобщата омраза към Костов: "Мразим го Костов, щото работеше яко и смени парите бързо, и аз от милионер останах с няколко стотачки тогаз. Ако беше дадено на негово величество да сменя парите с неговите безумно бавни действия и досега да съм щастлив милионер, долу Костов, искаме си царя." Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни! Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар…
25
До 24/ Нещата за омразата към Костов е по-скоро заради масовата му приватизация на Бългатия за разчродаването за стотинки на братко, братовчедко и така нататък.И всичките му симпатозанти отидоха чри Борисов, а някои от тях никога вече не гласуват ипосле след "" царя"" още повече хора не гшасуеат.
26
а днешните се радват на повече мръвки и жени
27
КОРНЕЛИЯ Е КЛАСИ НАД ТЕЗИ ЛАПАЧИ. НИКОИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ИМ НАПРАВИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
ген.-майор Кирил Радев
ген.-майор Кирил Радев
бивш шеф на НСБОП
Става на: 64 години
Светла Петрова
Светла Петрова
журналистка и тв водеща

В митницата пристига лек автомобил. Митничарят отваря в багажника и какво да види - автомат!
- Какво е това? - пита той собственика на колата.
- Как какво, сопва се онзи, калкулатор!
- Ти луд ли си, бе, ей - това е калкулатор - крещи митничарят и вади една малка елка от джоба си.
- Твоят калкулатор е за предварителни сметки, тоя е за окончателни.