Вход
София
Времето в София 19 o C

БОМБА В ЕФИР! Георги Марков отписа БСП - ето тежките думи на бившия конституционен съдия

БОМБА В ЕФИР! Георги Марков отписа БСП - ето тежките думи на бившия конституционен съдия

на 06.05.2017
2913
48
БОМБА В ЕФИР! Георги Марков отписа БСП - ето тежките думи на бившия конституционен съдия
Автор: ПИК
06.05.2017
48
2913

Георги Марков удари жестоко по имиджа на БСП. "Нямат шансове за властта с това поведение", отсече бившият конституционен съдия пред Нова телевизия. Той призна, че Бойко Борисов е направил грешка като е подценил президентските избори, но след това се е реванширал с победа на парламентарните.

"БСП има много ретро поведение. Държат се като новородена партия. Те не могат да спечелят така изборите в големите градове", заяви Марков.

Той обясни, че познава лично двама от лидерите на Обединените патриоти - Волен Сидеров и Краси Каракачанов. "С Волен се знаем от времето на СДС, с Краси си говоря редовно. Не познавам само Валери Симеонов, онзи ден го видях за първи път и му честитих", сподели Марков.

"Уважавам госпожа Корнелия Нинова. Бойко я покани за председател на парламента, тя отказа. Сега няма как да я покани да се бори с демографската криза, защо тогава да не поеме този ресор Валери Симеонов", коментира още гостът в студиото. Той подходи малко с насмешка с намеренията на БСП да станем 9 млн. в България.

"Със сигурност правителството ще изкара мандата до 2019 година. Тогава отиваме на евроизбори и след това на местни. Ако тогава ГЕРБ загуби катастрофално, в което се съмнявам, може би Борисов ще сметне, че това е вот на недоворие. Но съм сигурен, че ще спечели и така ще му се отвори вратата да изкара мандата до края", прогнозира Марков.

"Манталитетът на Борисов е такъв - вслушва се в гласа на хората", уточни депутатът. 

Сподели:
Напиши коментар »
(48)
1
Млъкни!! Говориш глупости. Не те ли е срам?
2
Къде е Борисов?????
3
този чиляк не разбра ли че не е приятен на публиката искаме мажоритарен вот
4
ДС агент ужас от прехода.Нищо цивилизовано и Европейско няма в тоя.Не е Българин.
5
Smart za tebe kuche biasno!!!
6
Комунистите са ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧКОВЦИ техните подръжници - ТОЖЕ
7
Офф любовницата на Бездялка Безсялкова от сайта Пишш пак скимти незадоволено
8
АКО ИМАШЕ ДЕКОМУНИЗАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА БКП И ТЕХНИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ТИКВАТА НЯМАШЕ ДА БЪДЕ И ЕДИН ДЕН НА ДЪРЖАВЕН ПОСТ ЩЕШЕ ДА СИ БЪДЕ ОХРАНИТЕЛ!
9
Николай-Стефан-Георги Марков беше най големият мръсник измежду агентите ми. Сам поиска да помага. Съсипа живота на една дузина студенти. Беше на път да предаде майка си и баща си, но дойде 10 ноември 1989 година и той стана демократ. Ето такива въшкави въшльовци трябва да бъдат оставени само на хляб и вода. А о.з. маршал Борисов от пожарната го направи депутат. Впрочем, Борисов също е бил Буда, но към криминалната милиция, там е неговата естествена среда.
10
До-3 Явно искаш чрез мажоритарен вот в парламента да влязат''патриоти''като Перата,Динко и чалгаджията Слави.Бог да пази България тогава!
11
Агент Николай е добър минетчия и прекрасен пидал!!! Да станещ агент на 22 години, и като културно масовик в комсомола, да донасяш за състудентите и приятелите си, кой нанфд говори-безценно!!! !Само линч и позор за тази гнида!!!
12
Бъди малко българин! Кажи на обществото колко ни струва на НАС, ТЕЗИ КОИТО ПЛАЩАМЕ ТОЗИ ПАРАД??? Какво показваме? Какво искаме? Хора умират от глад и никаво медицинско подпомагане. А, правиме парад приличащ на погребение. Няма Бог, има морал и отговорност. Другото е Марков, Марешки, ББ, Нинова, РР, и т.н е, забравих ген Деси - е това е върхът на трагедията ни. РР ако не се "освести" да си отива- под ръка с генерала
13
Георги Евдокиев Марков - Aгент - Провокатор към Втори отдел на Държавна сигурност и Шесто управление на Българската Комунистическа Партия в периода 1971-1976 с псевдоними „Николай“ и „Стефан“. Бил е и ще си остане ПОДЛЕЗУРКА и ПРЕДАТЕЛ. Боже ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!
14
БСП И ГЕРБ СА НАСЛЕДНИЦИ НА БКП - ДС .....
15
нищожество
16
Ние пък отдавна сме отписали този идиот,но ,защо го вадят на показ,самата му физиономия е отблъскваща!!!!!!!!!1
17
3 чанти на Павлова за 5000 лв Николай
18
В Германия и Западна Европа Маркс е вече реабилитиран. Скоро той беше обявен за най-големия философ на ХХ век. Комунизмът не е репресии, погазване на човешките права и концлагерите по времето на Сталин. Няма нормален човек, който да харесва това. Но левите идеи за свобода, равенство и братство произхождат от християнството. Те са ръководни идеи на Великата френска буржоазна революция и на Великата октомврийска социалистическа революция. Тези идеи винаги ще доминират и ще водят обществото по пътя му към прогрес. Както заявява великият Ботев: „Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.”
19
Гергьовден е, да е честит ден за всички трезвомислещи българи, а за онези, които не приемат реалиите, нека се успокоят, злобата ще ви изяде отвътре......
20
ДС съдята си е изгубил акъла и дрънка глупости
21
ЧОВЕКА Е ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК И ВЕРОЯТНО САМ СИ ДАВА ОЦЕНКА ЗА ТОВА. ЦЕЛИЯ МУ ЖИВОТ Е МИНАЛ В СЛУГУВАНЕ НА ВЛАСТТА И СЕГА НЯМА НИЩО ЧУДНО, ЧЕ СЛУГУВА НА МУТРАТА. ПО ОТНОШЕНИЕ НА ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА ТОЗИ КРЕТЕН ТРЯБВА ДА ГО ПОПИТАТ КАК ЩЕ ОБЯСНИ МУТРЕНСКИЯ ПОДХОД- В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НИНОВА ОБЯВИ, ЧЕ ПРОГРАМАТА НА БСП Е ПОДЧИНЕНА НА СПРАВЯНЕ С ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН (В ПОРЯДЪКА НА 20-30 ГОДИНИ) И ВСИЧКИ МУТРЕНСКИ ПЛАЗМОДИИ НАЧЕЛО С МУТРАТА И ПР-ИТЕ МУ ЗАПОЧНАХА ПОДИГРАВКИТЕ ПО АДРЕС НА НИНОВА, ЧЕ БИЛО СМЕШНО ТОВА И КАК ЩЯЛА ДА НАКАРА ЖЕНИТЕ ДА РАЖДАТ, А СЕГА МУТРАТА ИМА ВИЦЕПРЕМИЕР ПО ДЕМОГРАФИЯТА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТОЙ ЩЕ СЕ СПРАВЯ ЗА ЕДИН МАНДАТ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ. МУТРАТА ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ КАКВО ВЪРШИ И КАКВИ ХОРА ЗА КАКВО ОТГОВАРЯТ В ПРАВИТЕЛСТВОТО. КАК ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА ДЕМОГРАФИЯТА, КАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НЯМА ПОЛИТИКА ПО ТОЗИ ВЪПРОС?
22
Въобще не искам мнение от човек служил по долен начин на БКП.
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Да ви е.бааааааааааааа в изродите.
26
Агентите на дс и комунистите съсипаха България,ти геоги си от тях.
27
Какво стана с капитализма откакто няма социализъм? Човешкия живот не струва. Милиони бездомни. Човек е лишен от достойнство. Шепа високо платени журналисти и анализатори възхваляват този строй . Личния интерест е над всичко. Само говорим за образование. Тъпи и необразовани хора се манипулират лесно.
28
Не те знам колко си голям, ама ако можеш да ми покажеш някъде комунизъм или социализъм. Иначе звучиш кухо, точно като комунягите от БСП.
29
И теб не те знаем какъв си, но, ако искаш да видиш комунизъм-социализъм....отиди в някоя от скандинавските държави.....и ще го видиш много ясно даже!!!
30
До 28. Ако си живял в България след 1970 г. Тога имаше свобода, сигурност, работа, циганите работеха. Нямаше целогодишно банани-колко ядеш сега. Чакаше се за нова кола-сега сме моргата на Европа. Пътувахме малко в чужбина-сега сме се скъсали. Трябваше да си член на партията за да растеш в ерархията-сега как е . ПОСЛЕНО НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛ В ПАРТИЯ. НЕ ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО ВСЕКИ СЕ ОПРАВЯ САМ. Гледам да оценявам нещата обективно-не заслепен като платен трол или живота да ми зависи от дадена партия.
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
ГЕРБ П.ЕДАЛИ
33
Ха-ха-ха,тоя пръдльо ли ще оценява БСП? Смрадоляк е агент Николай,голям смрадоляк...
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
това същество ли определя кой какъв е в държавата,това ли е определящото кой какво иска тук да се случи. Това ли е политическия консултант на водещите тук. Господ да ви е на помощ, ако на него разчитате какво да стане в България.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Дедо Гошо,не ти прилича на годините, да се разливаш като разтопена свинска мас.Ти като стара латерна раздаваш отличия,плискаш с минерална вода силните на деня,но това както и други неща си има край.Ти сам се вреш в очите на нормалните хора,затова често споменават един от родителите ти.Стар човек си,кротни, стига си блещил глупости наляво,надясно.
38
Кога в България ще стане добре за хората? Когато ДС е извън властта.
39
Та къде казваш са успехите на Маркс-Ленинизма? Самите хамелеони-комунисти станаха мултимилионери а в комунистически Китай има 36 милиардери повече от САЩ. Обогатихме върхушката на червените думбази. И каква е БСП? Цялото политбюро е само от милионери! Те не са се занимавали с икономика и индустрия. Простите българи се оставиха да бъдат ограбени уж нещо се променя. Промяната се оказа червено присвояване, открити грабежи и закрила от комунистическата партия! Вервайте им,телета! Ставате все по мизерни. Гладувате ли? Не обвинявайте никого! Ходете за гъби!
40
КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ОДИШ, ВЕЧЕ НЕ ТИ Е МЯСТОТО В ПАРЛАМЕНТА, ТИ СИ БОКЛУК ЗА БУНИЩЕТО И ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП, ОМРАЗЕН И НЕНУЖЕН, ТИ СИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА ГОТОВА ДА ЛИЖЕШ ДОЛНИЯ НА ДЯВОЛА САМО И САМО ДА ЦУЦАШ ОТ ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА, ТИ СИ ДЯВОЛ ОТ АДА !
41
от № 40, гарантирам, че през 2018 година си отиваш от този свят но с мъки защото си национален предател а Господ забавя но не забравя а Бойковата грешка ще бъдеш заменен с друг на твоето място.
42
Заради такива мекерета като него сме на този хал. Никой не ни е виновен, ние си ги избираме.
43
Този субект не заслужава дори да бъде коментиран.
44
Само Господ може да те отпише.
45
какво може да се очаква от БСП /БКП,ДС и производните им / от хора които взривяват църкви и се гаврят с пенсионерите . Затова хората им казаха голямо НЕ на парламентарните избори.И ще им го казват с години напред. А за лъжливата им лидерко в момента без коментар., нека просто ги довърши.
46
на БОГ че опази България и българите от заразната и продажна БСП
47
заказать продвижение сайта в самаре логин в скайпе SEO PRO1
48
заказать продвижение сайта 64 бит логин в скайпе SEO PRO1
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате, ако в момента се проведат парламентарни избори?
архив

- Можеш ли да ми обясниш защо вие мъжете толкова рядко подарявате цветя на жените? 
- А вие въобще пиене подарявате ли ни?!

няма нови новини
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
сега
2334
четат ПИК
сега
четат тази новина
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на Агенция "Митници": Събрахме 3,7 млрд. лева от мита, това е доста повече от 2017-а
x
3 начина да преодолеем любим човек
x