БОМБА В ЕФИР: Кристиано Роналдо с шокиращо признание: Да, гей съм, но пък съм много богат (ВИДЕО)

ШАРЕН СВЯТ

БОМБА В ЕФИР: Кристиано Роналдо с шокиращо признание: Да, гей съм, но пък съм много богат (ВИДЕО)

596760
на 21.11.2016
БОМБА В ЕФИР: Кристиано Роналдо с шокиращо признание: Да, гей съм, но пък съм много богат (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Според източници на медията, точно това е казал играчът на „Реал” на Коке от „Атлетико” при сблъсъка между двамата на мача между двата отбора в неделя

Последвайте ни в Google News Showcase

Испанската радиостанция СОРЕ съобщи, позовавайки се на собствени източници, съдържанието на разговора между Кристиано Роналдо и Коке. Според информацията самият играч на „Реал” е разкрил диалога си с играча на „Атлетико” в съблекалнята след като срещата е приключила.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

„Коке ме нарече гей, а аз му казах-да, гей съм, но пък съм много богат, копеле такова”. Това казал Роналдо на свой съекипник в съблекалнята ,твърди медията. Както знаят футболните фенове, в този мач Кристиано вкара хеттрик и изравни постижението на Лионел Меси от вкарани голове в испанското първенство.

За сексуалната ориентация на футболиста от години се носят слухове, но никой не е подозирал, че може да е хомосексуалист, след като през леглото му са минали едни от най-красивите жени в света.

Превод: ПИК

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 151
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК