ТОП НОВИНАТА

БОМБА В ПИК! Корнелия Нинова лъсна в аферата „Фронтиер” - натиска следователка да покрива Р. Овч. (СКАНДАЛНИ СРС-ТА)

Само в ПИК
БОМБА В ПИК! Корнелия Нинова лъсна в аферата „Фронтиер” - натиска следователка да покрива Р. Овч. (СКАНДАЛНИ СРС-ТА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
135631
Коментари
64
БОМБА В ПИК! Корнелия Нинова лъсна в аферата „Фронтиер” - натиска следователка да покрива Р. Овч. (СКАНДАЛНИ СРС-ТА)

Разкритията за скандалните афери на Корнелия Нинова във властта продължават в поредицата, в която ПИК показва преди да дадем вота си на 26 март какво крие лидерката на БСП, която иска да е министър-председател и да управлява България.

След като ви запознахме с делата й като подчинена на бившия премиер Иван Костов, по чието време тя е назначена за директор на „Техноимпекс” и го лапва чрез приватизация (ВИЖТЕ В „ОЩЕ ТЕМАТА”), Нинова лъсва и в аферата „Фронтиер”, а участието й е доказано със СРС-та от разследващите.

През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП тъмно синята Корнелия Нинова е назначена в кабинета на тройната коалиция за зам.-министър на икономиката и енергетиката в мегаминистерството на Румен Овчаров, който е зам.-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите – Софийската.

След като през 1997 г. цялата се е боядисала в тъмно синьо и грабва тлъстия кокал, през 2005-а, без някой да забележи, Нинова умело се пребоядисва в тъмно червено и пак захлебва под крилото на Румен Овчаров.

Когато през 2005 г. тройната коалиция след много пазарлъци съставя правителство, в схемата за Овчаров няма място като вицепремиер. За компенсация специално за него се създава едно „суперминистерство” - на икономиката и енергетиката. Овчаров, като министър на икономиката, поема контрола на апетитното, но и взривоопасно предприятие „Булгартабак” заедно с много други големи държавни предприятия. Той също ще осъществява контакт с големите чуждестранни инвеститори. А като енергиен министър отговаря за изключително важни национални, наднационални и дори геополитически обекти, където ще се преговаря не за милиони, а за милиарди.

В мегаминистреството на Румен Овчаров, неочаквано за много висши и заслужили партийни деятели, от квотата на БСП за зам.-министър на икономиката и енергетиката е определена Корнелия Нинова.

Тя също е натоварена с много сериозни задачи – отговоря за външно-икономическите връзки; държавния резерв; търговията с оръжия; споразуменията, свързани с доставки на армията. Нинова е шеф и на две стратегически предприятия – „Международен панаир” Пловдив и ”Булгартабак Холдинг”, който e известен като „Бастилията” на ДПС. След време холдингът ще се превърне в ябълката на раздора и за малко не обръща колата на тройната коалиция.

Скоро след назначението й Корнелия Нинова се превръща в най-доверения помощник на Румен Овчаров – дясната ръка на министъра.

В началото на май 2007 г. се разкриват големите злоупотреби в „Топлофикация” София. За дружеството отговаря министерството на Овчаров. Следствието започва разследване на Валентин Димитров – тогавашен шеф на дружеството, за присвояване и пране на пари в особено големи размери. В процеса на разследването се разбира, че е замесен и Румен Овчаров.

Оказва се, че следователката, която води разследването на Валентин Димитров – Татяна Шарланджиева, е приятелка на зам.-министъра Корнелия Нинова още от времето, когато Нинова е работила в следствието. Разбира се, Нинова използва тази близост и започва да проявява голям интерес към разследването.

Директорът на Националната следствена служба Ангел Александров, като разбира за това приятелство и за интереса на Нинова към разследването, започва да изнудва Шарланджиева. Притиска я да иска от Корнелия Нинова различни услуги – документи, които уличават шефа на „Булгартабак” холдинг Христо Лалчев.  После иска 150 хил. долара, които Нинова можела да осигури от „Булгартабак”. Трябвало да окаже и съдействие за хазартен лиценз на фирмата „Дилот” и да помогне в освобождаването на близо 100 хил. тона пшеница от Държавния резерв.

След като Нинова не изпълнява исканията, открадват колата й, като й оставят бележка „да би мирно стояла, не би чудо видяла”. Освен служебната кола открадват и личната й, влизат в апартамента й и изземат протоколи от заседанията на УС на „Булгартабак”.

Открадната също е колата и на шефа на служба „Икономически престъпления” в следствието – Зоя Иванова, началник на Шарланджиева. Иванова също била принуждавана от Ангел Александров да иска нерегламентирани услуги от зам.-министър Нинова. Двете следователки, потърпевши от Александров, се оплакват, след което последва искане за тяхното дисциплинарно уволнение.

Междувременно става известно, че следовател от София е разпитвал над 20 души в Банско за имот на фирмата „Банско пропъртис 2”, която се управлява от Красимир Георгиев, крупен бизнесмен, един от основните собственици в мощната икономическа групировка „Фронтиер”.

Следствието е разкрило, че в сдружението „Банско пропъртис 2” участва и 82 годишната баба Цеца – майка на разследвания Валентин Димитров, заедно с бизнесмена Красимир Георгиев. Последният е състудент на Овчаров и бивш съдружник на съпругата му.

Записани са над 1000 страници разговори и SMS-си, които разкриват, че посредник между Красимир Георгиев и следователката Шарланджиева е Корнелия Нинова. Двете са разговаряли помежду си и със следствения Георгиев преди всеки разпит. Така показанията на Георгиев – свидетел по делото за пране на пари от Валентин Димитров, са били предварително нагласявани.

След един от поредните разпити Красимир Георгиев пратил на зам.-министърката съобщението: „Твоята приятелка е фантастична.” Има се предвид следователката Шарланджиева.

Заради подслушаните и записани разговори прокуратурата е повдигнала обвинение срещу Корнелия Нинова и следователката Шарланджиева.

Не е тайна, че „Фронтиер” симпатизира и спонсорира БСП, затова и истинският възход на кръга започва с идването на Столетницата на власт. За две години при управлението на тройната коалиция „Фронтиер” и свързаните с него фирми се утвърждават като едни от най-сериозните играчи в енергетиката, строителството и продажбата на имоти.

Една от версиите за разразилия се скандал е, че в ламтежа за повече власт, кръгът „Фронтиер” нарушава утвърдените баланси, разпределени между големите групировки. Те решават да покажат силата си и да дадат урок на Овчаров. Той изгърмява с личния подпис на Станишев, но също така гръмва и бушонът Корнелия Нинова – дясната му ръка.

Разбира се и на нея ще се хвърли спасителен пояс, като на Овчаров. Задкулисните лидери никога не оставят своите хора да се удавят.

 „Аз съм по-лесна мишена от Румен Овчаров, защото съм по-ниска, по-млада, с по-нисш ранг в партията и управлението и за това натискът е насочен към мен”, казва тогава Корнелия Нинова от национален ефир.

Една такава декларация от страна на Корнелия Нинова говори не само за високо самочувствие, но и за това, че е неуязвима и че има определено място във високите орбити на социалистическата партия, щом като не е във властта. И бъдещето го потвърди.

Румен Овчаров е освободен от министерския си пост, но запазва партийния, депутатското място и отговорни позиции в парламента. И както в много други случаи, пак се намира някой мистериозно да подхване Корнелия Нинова и да започне да я тегли нагоре.

Първо, запазва голямата хапка „Булгартабак”. След това става депутат, изпреварвайки много други заслужили социалисти, после - говорител на партията, секретар на Висшия съвет на БСП. След като финтира по устав предшествениците си Станишев и Миков, Нинова успешно започна да „демократизира“ партията. Нейни безспорни успехи са президентът Румен Радев, отстраняването на „старите“ в БСП и избирането й за зам.-председател на Социнтерна. Дали обаче, ако Нинова се окаже следващият министър-председател на България, няма да получим вкупом и Иван Костов, и Румен Овчаров. Дали има наивници, които вярват, че назначените капиталисти ще започнат да се издължават на партията и народа 27 години по-късно?   

 

 

Напиши коментар »
(64)
1
Жалки сте!
2
Не знам какво е натискала, но един министър председател натискаше ало ваньо.... Герб се чудят какво да извадят вече
3
Кога пик ще организира кампания за облицаване къщичката на боко,защото му духало.Я sms,я дарения.Така не се прави журналистика!
4
ЖАЛКИ СТЕ ЖЪЛТИ СТЕ Н!ДЕЛКО
5
Каквито и помии да излизате всеки ден, любимата ви Тиква си отива, не разбрахте ли бе? Nидялко колко ти плащат за една такава статийка бе? И наистина ли вярвах че някой ги чете тия "бомби"? Направо сте смешни от.репки такива
6
Рошко Ка пута--LZ1RGD....Напиван и Е бан преди 7 години от руски тираджии(екип двама) в Холандия - Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Много сте жалки!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
99% ЛЪЖКИНЯ И ИЗМАМНИЦА. ДА ПРИБЕРЕ СИНА СИ ОТ АМЕРИКА И ДА ВРЪЩА ПАРИТЕ
11
На Комунистите лиги им текат че Пик разкрива истината за алчното и крадливото БСП браво агенция ПИК червените комунисти съсипаха държавата горко е ако се върнат на власт глад и мизерия ни чака
12
След тази дата ще сте любопитно четиво.
13
Компютрите разбират само две неща-1,0.Животът е невъзможен без тях или много труден,все тая.Съвпадението на цифрите не е случайно!Като не можем да сме умни,да не пречим на умните да правят живота по-хубав.Бюлетина номер
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Чета коментарите и се изненадвам - всички вече 27 години са много отчаяни че живота става все по труден - промени за малките хора нямало, безработица, безпаричие.Когато обаче излезе писание което показва колко покварена е политическата класа и как някои хора са вадили дивидента от постовете които са заемали - вой /визирам коментарите/ - засегнати хора че се пише лошо за Корнелия и автора им е виновен.Той автора писа и за Бойко когато трябваше - забравихте ли?Искаме факти - ама да са ни на сърцето.Стойте си в кочината тогава - плачете за Корнелия.
16
КрадНелия СлаНинова (др. 48%) и госпожа (ЛЪЖА), ПРОКЛЯТИЕТО на България
17
Пърд@лко, явно хептен си я ьзакъсал, щом притегляне развалени мамджи
18
ЖЪЛТО
19
БОКО ТИКВАТА е собственик на БТК и БУЛГАРТАБАК - това са МИЛИАРДИ
20
надминахте фатмака от казармата
21
Медиите на Борисов за последно мятат ЛА.ЙНА
22
Мдааа ,древните са казали ,че "когато фактите (т.е. документите) говорят и Боговете мълчат" - очевидно ,Позитанските тролчета се имат за нещо повече от Богове . Даа - кофти е ,нали ?! Кофти е ,когато истината те удря така яко в главата ! Ама - да не си бяхте избирали толкова корумпиране крадла за Председател на БСП ( или (викате) ,тя - точно за това е Председател).
23
Фронтиера беше съдружник и на Петър Кънев, известен олигарх в БСП, сега кандидат за депутат от Бургас, притежател на верига от печатници......На ремето този Фронтиер му прехвърли собствеността на печатниците в Хасково и Ямбол, които той впоследствие яко осребри. Гнус, гнус, гнус г-жо, ЛЪЖА!!!!!!!!
24
След изборите ще има репресии срещу кафявите медии и техните собственници.
25
ПИК,за Корнелия е Ясно,нещо за Боко няма ли да Пуснете
26
Демокрацията ни отне много: -) ......................................................................................................................................................................... но на нея и даде 10 милиона долара откраднати от народа!!! .................................................................................................................................................................. А на матриала отне ергенския данък:- задължителната физзарядка; - Кафето от цикория "Инка"; - Задължителното участие в манифестациите; - Бригадите по два пъти годишно; - Двете години в казарма за мъжете; - Руския автомобилен парк; - Изходните визи; - Програмата "Время" на руски в петък по БНТ; - Задължителния руски филм след нея; - Страха да не те чуят; - Военното обучение в училище; - Истмат, диамат, история на БКП; - Цензурата; - Вицовете за Живков, Брежнев, Чапай и Петка, грузинците и арменците, чукчите...; - Трудовите войски за малцинствата и буржоазните семейства; - "Суперпродукциите" "Хан Аспарух"; - Вестниците, нарязани на парчета в тоалетните; - Универсалната миризма в същите; - Ленинските съботници; - Доброволните отряди; - Дисидентите; - Почивките с колеги в профсъюзните станции; - Индустриалните "гиганти", генериращи пушек и загуби (Кремиковци, Химко...); - Непосилните външни дългове; - Плановете да се присъединим към СССР; - Храненето на смени; - Партийните секретари; - Дружбата от векове за векове, която е като въздуха и слънцето...; - Комсомола; - Отечествения фронт; - Страха от неочакван ядрен край на света; - Задължителното гласуване на избори с един кандидат; - Митингите в подкрепа на смяната на имената на турците; - Портретите на Живков и Брежнев навсякъде; - Възможността да си купиш имота на турски "екскурзиант" на безценица; - Невероятната скука на новините; - Опашките за банани и портокали за Нова Година; - "Скъпите магазини" за дефицитни стоки като маслини и мандарини; - Тридневните траури при смъртта на съветските лидери; - Корекомите за "вносни" стоки с твърда валута; - Презаписите на касетки от плочи, донесени някак от зад "Желязната завеса"; - Номенклатурата; - Бозата от 6 стотинки; - Лагерите: детски, бригадирски, затворнически; - Киселото мляко от 23 стотинки; - Бял хляб за 40 стотинки; - Салам "Петрохан" (скъп беше). Същото важи за "Закуска"; - Марципана от соя; - Мавзолея и мумията в него; - Жителството; - Пропуските за граничните райони; - "Евиния" плаж; - Детската асамблея "Знаме на мира"; - Полякините, продаващи "Нивея" и "Бич може"; - ГДР; - Дружинните ръководители; - Масовото писане на доноси; - Режима на тока и водата; - Панелното строителство; - Невъзвръщенците;.... ....................................... - Младостта. Как човек да не се умили? Моля допълвайте! Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/politika/prvo-v-blits-desislava-atanasova-otgovori-na-ninova-i-vzrivi-mrezhata-s-post-kakvo-tochno-ni-e-otnela-demokratsiyata-podroben-spisbk_news497324.html
27
Някой досега съмнявал ли се е ,че Курни е мафиотка.Не обвинявайте ПИК,че вади такива документи,а вижте на кого пенсионери и кахърници искат да дадат властта.И всичко се върти около плоския данък за да ограбят интелигентните и предприемчиви наивници които не са избягали в сивата икономика,а за откраднатите милиони на Сланинова се мълчи.Дошло е време хората които движат прогреса на държавата да застанат твърдо срещу хленчещите тарикати които искат само да получават без да дават.
28
Дали ще е БСП, дали ще е ГЕРБ, дали ще е ДПС, дали ще е ПФ - все ще са хора на Делян Пеевски. Да не забравяме, че депутатите от БСП и ДПС гласуваха Д.П. да стане шеф на ДАНС. Атака осигурява 22 месеца кворум на ДПС, а архонт Бинев премина от Атака в ДПС.
29
Предизборни шашмалогии.Що не пишете за Ало Ваньо,Мишо бирата,кой назначи овощаря итн.
30
Предизборни шашмалогии.Що не пишете за Ало Ваньо,Мишо бирата,кой назначи овощаря итн.
31
СЪС СЪЩИЯ ДУХ ДАВАЙТЕ ДО НЕДЕЛЯ И ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ ТИКВОНОЙ БАЛКАНСКИ ЩЕ ЗАГУБИ НЕ С 5 А С 10 ПРОЦЕНТА. ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ МИРИЗЛИВА АГЕНЦИЙКЕ. ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА. БАЦЕ НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО ЧЕ ГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ИЗБОРИТЕ. ОХ БАЦЕ ОХ КЕФ СИМИТЛИЙСКАТА БАНЯ ГОЛЯМ КЕФ. КАКЪВ КЕФ ЩЕ Е В СИМИТЛИ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР ОРГИИИ БАЦЕТА КАКИТА ЦЕЦИТА ГОШОВЦИ АНТОНОВЦИ ОХ АЛЕ. БАЦЕ КАКВО ТЕ ЧАКА
32
Когато човек иска да става министър-председател на България, трябва да е готов, че всичко свързано с неговото минало ще излезе наяве. Що се отнася до предизборната кампания, този нападателен тон и това обиждане го зададе г-жа Нинова. Хората са казали : Волът, като рие, на гърба му пада. Каквото почукало такова се обадило.
33
ГОСПОДА ОТ П И К ,НЕЩО МНОГО СТЕ СЕ АКТИВИЗИРАЛИ В ИЗКУСНО ПЛЕТЕНЕ НА ИНТРИГИ.ИЗЛАГАТЕ СЕ КАТО ИМАМ ПРЕДВИД ВСЕИЗВЕСТНИТЕ ВИ ИНФОРМАТОРИ.ОПОМНЕТЕ СЕ!ОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ!
34
Днес Скунксът (Бойко Борисов) е не просто уплашен Той е вцепенен. Парализиран. Смръзнат. Изправен пред бездната на своя неизбежен провал, неизбежен като собствената му политическа смърт, той е в тежко паническо разстройство, обзет от ужас, ръмжи, рие, съска и насъсква своите верни хиени. Скунксът е природно спекулативен, надарен с прелъстителния чар на простащината. Скунксът лъже, както диша. Денем и нощем. Насън и наяве. Лъже, клевети, позори, хули и мърси всеки почтен, талантлив, просветлен, достоен и храбър човек. Той други оръжия няма. Това е неговият вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора.
35
„Бойко Борисов: Не съм продавал“ Не съм продавал Булгартабак, казва Той. Ето какво казва тогава, когато го продаде през 2011: „Веднага след продажбата на „Булгартабак“ Бойко Борисов я определя като „възможно най-добрата“ сделка. Попитан не е ли притеснително, че купувачът е офшорна компания, Борисов даде един от дълго цитираните си отговори: „То и „Кока-Кола“ е офшорна“.“ Да започнем с това как, като главен секретар на МВР, подмени охраната на тръбите на Лукойл – вместо Жандармерията на МВР – ИПОН на главния секретар
36
Какъв БОко ,каква тиква бе тролове Тук става дума за Корнелия Нинова и Р. Овч.Те яко прикриха всичко по време на тройната коалиция .И газовата афера /за милиони/ също.Което си е истина и документирано не може да се крие.,,Боко" е от 2009/с прекъсване / а золумите на БСП са вече 28 години.,и преди това45 -БКП. Айде стига вече коментари от недорасли пубери ,не живели и не видели.Да са ви ,,хаир" парите които взимате за плюенето.Живели сме много по -дълго от вас и сме видели достатъчно ,,кой взел, кой дал" Това е една непочтенна жена крала и крила в целият си живот.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Кои са олигарсите бе драскачи. Слепи ли сте,глухи ли сте? Или непълнолетни и ненавършили 30 години.
40
ОСТАНА ЛИ НЯКОЙ ПРОЧЕЛ СТАТИЯТА ДА ГЛАСУВА ЗА МАФОТСКОТО БСП-дпс !!!!!!!!!!! ОПОМНЕТЕ СЕ БЪЛГАРИИИИИ !!!!!!!!!!!
41
shte vidite
42
Остават ви шест (6) дни.
43
ЩЕ Е ВЪРХА НА ЛЪЖИТЕ КЛЕВЕТИТЕ,ОБИДИТЕ...СПИРАМ ДА ЧЕТА,ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ФАЛШИВИ НОВИНИ-НЯМА СМИСЪЛ
44
Тази крадла е за затвора. Защо прокуратурата не се самосезира?
45
Много е жалко,че много хора все още не разбират какво ще стане ако БСП съставят правителство.Това ще е катастрофа и голява беда за хората.Ще останат разочаровани и излъгани,така както се случи с избора на президент 2016г.
46
Добавете:районираното приемане на децата в детска градина,училище(днес се опитват да правят същото),задължително на 6 год.в първи клас(иначе саботираш образованието),привилегиите за комунистическите отрочета при прием във ВУЗ и неявяването им на студентски бригади,в МУ приемаха и класираха по местоживеене,задължително(обикновените хора)изпращане на работа"по разпредиление"за 3 год.,с години чакаш за дом.телефон,редиш се с часове на опашка за груби на допир салфетки,за бобина тоалетна хартия.....Моля,допэлнете от какво още сме си "лишили"!
47
МИСЛЯ,ЧЕ СРАВНИТЕЛНО ОГРАНИЧЕН КРЪГ ОТ ХОРА ЧЕТАТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ-НЕ ВСЕКИ ИМА КОМПЮТЪР ИЛИ ИМА НО НЕ МОЖЕ ДА БОРАВИ С НЕГО.ПИК,НАПРАВЕТЕ ТАКА,ЧЕ ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ ДА СЕ ПУСНАТ ПО МАСОВИТЕ МЕДИИ,ЗА ДА СЕ ВИДИ КАКВА Е ДАЛАВЕРАТА ОТ МНОГО ХОРА-ПО ТВ В 19.00 ЧАСА ЩЕ Е ИДЕАЛНО!!!
48
Продължавайте. Помагате на Нинова. И аз и помагам. Като стане премиер, ще Ви даде интервю.
49
САМО ЗА ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ: Разходите в "University of California at Berkeley"- университетът където учи синът на Корнелия Нинова са 70 000 $ за година !!! Драги социалистически пенсионери, когато утре, тя дойде във вашия клуб, и се "просълзи" от вашата бедност, попитайте я : ПРИ ЗАПЛАТА ОТ 1200 лв., КАК ПЛАЩА ТАКСА, ОТ 140 000 лв,??? СУМА РАВНА, НА ГОДИШНИТЕ ПЕНСИИ НА 30 БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ??? Корнелия Нинова със сина си Рафаел Рафаелов/!!! що за име и фамилия/!?! в гр. Бъркли . САЩ
50
Другари комуняги, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ? Забравихте ли всичко това?Това беше истината. НАЙ-ЧЕРНИТЕ ГОДИНИ ЗА БЪЛГАРИЯ БЯХА ГОДИНИТЕ, ПРЕЗ КОИТО УПРАВЛЯВАХА ДРУГАРИТЕ " социалисти".
51
Егати и айдукулята ,веднага я предложете за ГИНЕС !И непременно и дайте България!
52
Ало червени чичови ЧЕРВЕНОТИКВИНИЧЕТА - боли , много боли когато се каже истината но каквото и да правите ,колкото и да скачати ТАВАРИШЧИ и ТАВАРОШУТКИ това са документи - ТОЛКОЗ
53
Малееее, достоверен пример за паралелната държава, съоснователка на която и до днес е Госпожа Лъжа. Тая женица стигна дъното. Истински потрес - и от потното й лице, и от делата й.
54
Кандидат-депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова отговори на Корнелия Нинова, която вчера направи изказване с лайтмотив: "Демокрацията ни отне много". Демокрацията ни отне много: - Задължителната физзарядка; - Кафето от цикория "Инка"; - Задължителното участие в манифестациите; - Бригадите по два пъти годишно; - Двете години в казарма за мъжете; - Руския автомобилен парк; - Изходните визи; - Програмата "Время" на руски в петък по БНТ; - Задължителния руски филм след нея; - Страха да не те чуят; - Военното обучение в училище; - Истмат, диамат, история на БКП; - Цензурата; - Вицовете за Живков, Брежнев, Чапай и Петка, грузинците и арменците, чукчите...; - Трудовите войски за малцинствата и буржоазните семейства; - "Суперпродукциите" "Хан Аспарух"; - Вестниците, нарязани на парчета в тоалетните; - Универсалната миризма в същите; - Ленинските съботници; - Доброволните отряди; - Дисидентите; - Почивките с колеги в профсъюзните станции; - Индустриалните "гиганти", генериращи пушек и загуби (Кремиковци, Химко...); - Непосилните външни дългове; - Плановете да се присъединим към СССР; - Храненето на смени; - Партийните секретари; - Дружбата от векове за векове, която е като въздуха и слънцето...; - Комсомола; - Отечествения фронт; - Страха от неочакван ядрен край на света; - Задължителното гласуване на избори с един кандидат; - Митингите в подкрепа на смяната на имената на турците; - Портретите на Живков и Брежнев навсякъде; - Възможността да си купиш имота на турски "екскурзиант" на безценица; - Невероятната скука на новините; - Опашките за банани и портокали за Нова Година; - "Скъпите магазини" за дефицитни стоки като маслини и мандарини; - Тридневните траури при смъртта на съветските лидери; - Корекомите за "вносни" стоки с твърда валута; - Презаписите на касетки от плочи, донесени някак от зад "Желязната завеса"; - Номенклатурата; - Бозата от 6 стотинки; - Лагерите: детски, бригадирски, затворнически; - Киселото мляко от 23 стотинки; - Бял хляб за 40 стотинки; - Салам "Петрохан" (скъп беше). Същото важи за "Закуска"; - Марципана от соя; - Мавзолея и мумията в него; - Жителството; - Пропуските за граничните райони; - "Евиния" плаж; - Детската асамблея "Знаме на мира"; - Полякините, продаващи "Нивея" и "Бич може"; - ГДР; - Дружинните ръководители; - Масовото писане на доноси; - Режима на тока и водата; - Панелното строителство; - Невъзвръщенците; .... ....................................... - Младостта. Как човек да не се умили? Моля допълвайте!
55
Въпросът е къде най-много е пострадала Нинова? Дали в "Техноимпекс", където е изпълнителен директор по време на кабинета Костов? Или най-силният удар е дошъл като зам.-министър на Румен Овчаров? Или пък "Булгартабак" е ощетил кандидатката за първа дама най-болезнено? Възможно е и ощетените около нея да са повече на брой. Не може другарят Узунов да не е бил силно ощетен, начело на банката на СИК. Другарят Гергов е изгубил първото място в социалистическото съревнование по свиневъдството и е бил наказан да се мъчи като му се (почти) подари ЦУМ, Пловдивския панаир и комплекса "Слънчев ден" над Варна.
56
2005-2009 премиер =Стан=ишев Преди 14 години, НДСВ продаде ЕРП-тата на големи чужди компании ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН. С чии капитали са свързани тези компании? Всички филми на Elena Yoncheva /майка и е рускиня/ за Чечня, за Колумбия, за Уго Чавес, за Сомалия са със спонсор ЕОН - по времето на Тройната коалиция. Сега пък спонсор и е Гео=рги Гер=гов. Аз мисля, че ЧЕЗ, ЕВН, ЕОН /сега Енергопро/ са продадени на „наши другари” принадлежащи към комунистическия Интернационал. =Мон=ика Стан=ишева отива в Брю=ксел с 20 милиона печалба от пиар юни 30, 2014=Би=волъ Фирмата на =Мон=ика =Йос=ифова – =Стани=шева „Ак=тив Груп“ ЕООД има солидни приходи от ПР и реклама през периода 2007-2012г. Данните от Търговския регистър са следните : 2007 – 3 991 000 лв.; 2008 – 6 039 000 лв.; 2009 – 4 620 000 лв.; 2010 – 2 176 000 лв.; 2011 – 2 141 000 лв.; 2012 – 1 513 000 лв.; Общо за 6 финансови години – 20 480 000 лв. (словом – двадесет милиона, 480 хиляди лева). В портфолиото на „Акт=ив Груп“ са основно държавни институции, за чийто имидж фирмата се грижи. Фирмата е забъркана и в скандала с австрийския лобист Хохегер, осъден в Австрия, за който имаше парламентарно разследване и в България.
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
ДА ПОПИТАМ ЗА ПРОТОКОЛА:-БАЙ ПЕТКО ОТ КОГА,ГО ПИШЕ ТОВА????НО БОЛШЕВИШКИТЕ ТРОЛОВЕ САМО(-) НАТИСКАХА!!!КОЛКО ПЪТИ-ГРЕШЕН КОД;.....НЕЦЕНЗУРНО СЪДЪРЖАНИЕ....СЕГА БИЛО-БОМБА!?!?!? БАСИ ШОУТО!!!
59
Какъвто и до бъде резултатът от изборите но 26 март няма никакво значение, защото Новият световен ред чука на вратата и скоро ще помете не само руските лакеи в България, но преди всичко крепостните мужици. бг
60
НЕ ВИ ХАРЕСА МАЙ КОМЕНТАРА МИ ЗА АНТОНЧО ,МИТОДИ И КОРИТАРОВ. ЗНАЧИ ,СА ВАШИ ХОРА ,ЛЕКА ИМ ПРЪС.
61
Компроматчетата,заради които БоКО покани Антон Тодоров-ЛЕКЕТО да става депутат,отдавна са проверявани от прокуратурата!Яне Янев беше осъден за клевета от Нинова по същия този случай!С всеки изминал ден ГЕРБ стават все по-жалки и по-жалки,а иначе "водели толерантна кампания"!Не му се пуска кокала на Мутрагеньо,много се ояде от влатста!А после се сърди,че го рисували дебел на карикатурите!Пуснете и другия доносник-Георги Марков,да си покаже простотията!А къде е Цецка?ХАХАХАХА,нещо май я скриха!
62
Другари, това, което пишат за нашата КУРнелка не е вярно.Тя е почтена женица, скромна "социалистка".Тя не е била в седесето.Идва от ТКЗС-ето.Това, което пишат за Техноимпорт и пр. са лъжи.КУРнелка никога не лъже. Другари дайте да дадем.Да гласуваме за нашата КУРнелка..Всичко ше стане безплатно..Тя ше ни упрай.Както ни упрай Станишев.Той оправи България, оправи БСП и сега вече решава световните проблеми.КУРнелка върви по неговите стъпки.Ето назначиха я в соц.Интерна.Кадърна е.Мисли за целия свят.
63
не какво ни отне демокрацията,а какво ни даде!Даде ни едно малоумно ГМО поколение,кеото растеше с надеждата някой ден да стане "мутра"!Даде ни чудесно образование,което позволява,когато не ти се слуша да стане и да залепиш два шамара на учителката!Даде ни здравеопазване,управлявано от наркоман,третираш болни и измъчени хора като престъпници!И този човек е "убеден демократ"!Даде ни "спокойството" да се надяваме,че тази нощ някой циганин няма да влезе да пребие родителите,бабите и дядовците ни!Даде ни и шанса да роботим като хора 3-то качество в чуждоезични корпорации по 12 часа на ден,за да може да си платим кредитите на "честните банки"!Даде ни и надеждата,че няма да се мъчим като умаломощени старци и ще умрем млади,защото с тези пенсии по-добре да не живееш!Да,"демокрацията" ни даде много,даде ни и Сорос!А сега той дава на "демократите" грантове,които да налагат политика на заселване на цигани и мигранти,които да обогатят бедната ни нация!Дава ми,обаче,правота да кажа,че аз не искам такава "демокрация",а вие продължавайте да си я стискате,родоотстъпници!
64
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
В семейните ситуации можете доста решително и безкомпромисно да промените нещо. Това „нещо“ ще носи както съзидателен, така и разрушителен характер. В по-добрия случай това може да бъде преместване на самотен човек в друг регион. Може да бъде скъсване на отношенията с приятел. Вашите стари житейски планове могат да бъдат съкрушени или решително променени. По-силно тази тенденция действа върху вас в петък и събота. Постарайте се да я насочите в желаното русло и се пазете. Възможни са и здравословни неразположения, през които ще преминете бързо.
ВИП рожденици
Георги Чиликов
Георги Чиликов
футболист, национал
Става на: 39 години
Димитър Манолов
Димитър Манолов
президент на КТ „Подкрепа”
Става на: 59 години
Людмила Радкова
Людмила Радкова
народна певица

Питат Чък Норис-Вярно ли е че ви е ухапала кралска кобра
-Да и след 5 дни в агония.....кобрата умря !