БОМБА в ПИК! Плевнелиев превръща България в жертвена територия! Чест прави на Близнашки, че се разграничи от него! "Протестна мрежа" е петата колона на чуждите интереси у нас!

ЧАС ПИК

БОМБА в ПИК! Плевнелиев превръща България в жертвена територия! Чест прави на Близнашки, че се разграничи от него! "Протестна мрежа" е петата колона на чуждите интереси у нас!

87464
на 22.06.2015
БОМБА в ПИК! Плевнелиев превръща България в жертвена територия! Чест прави на Близнашки, че се разграничи от него! Протестна мрежа е петата колона на чуждите интереси у нас!

Това заявява в специално интервю за ПИК писателят Димитър Недков

Последвайте ни в Google News Showcase

 Известният писател и журналист Димитър Недков е автор на документални и художествени книги, посветени на историята на тайните общества. Създател е на нашумелия политически сериал "Знакът на българина", излъчен с успех по ТВ7.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Отвореното му писмо до президента Росен Плевнелиев предизвика стотици коментари. Актуално е и днес. (виж в Още по темата).

Г-н Недков подготвя и книга-утопия, която е озаглавил "Президентът".

 Медията ни се свърза с г-н Недков, за да научи мнението му за атаките от президентството, Христо Иванов и "Протестна мрежа" към проф. Георги Близнашки.

 

Интервю на Ивайло Крачунов

 

- Г-н Недков, как гледате на водевилната атака от "Дондуков" 2 към проф. Георги Близнашки, който си позволи публично да разкритикува правосъдния министър Христо Иванов?

- Покрай амбициозната задача, която съм си поставил за написването на романа-утопия "Президентът", се интересувам живо от всичко, което се случва в президентската институция.

Срещам се с много хора, които са успели да се докоснат и разочароват от това, което се случва като политика в тази най-важна българска институция. Затова разиграващата се там, както вие я наричате водевилна драма между бившия служебен премиер Георги Близнашки и Плевнелиев, е драма за настоящия президент.

- Защо?

- Защото около него започна много често да се случва това - авторитетни български имена, като уважаваният професор - конституционалист Близнашки много бързо да преживеят разочарование от взаимоотношенията си с този човек.

Не ме изненадва тази водевилна драма. Чест прави на професора, че се разграничава от това, което е бил въвлечен без да подозира в какво точно го въвличат.

- Очаквахте ли агресивната реакция на "Протестна мрежа", след като Близнашки бе назначен за съветник на ДПС по съдебната реформа, както и последвалата реакция на президентството в лицето на главния секретар Екатерина Захариева, която се възмути от поведението на професора?

- Ето това се нарича водевил. Ако се отвори енциклопедията, ще се види, че точно такъв тип действия и мотивации се наричат водевилни спектакли.

"Протестна мрежа" в качеството си на пета колона на чужда колониална политика, каквато не трябва да се провежда в България, не може да ме изненада с нищо.

Действията на "Протестна мрежа" се диктуват отвън. Те са подчинени на чужди политики и на чужди амбиции по отношение на територията, наречена България. И за това такъв тип формирования като "Протестна мрежа" имат манталитета на хора, които биха минали през всичко само и само, за да си заслужат щедрите финансирания, които получават, за да настройват обществото към хаос и безредие.

- Как си обяснявате пасивното поведение на президента, когато атакуват хора, с които е работил. Не е ли редно той да излезе мъжки и да защити колегите си, колкото и да е трудно това за него?

- Той не е способен на подобни действия. Доказал го е многократно. Може би за него мъжкото се изразява само в това да застане мирно и да козирува пред първите два американски танка, които пристигнаха в България.

Този човек определено ще превърне България в територия за разрешаване на доста сериозни глобални конфликти, но в качеството на територия, която ще бъде жертвана заедно с народа и нацията.

- Обогатявате ли книгата си за президента с нови сюжети от родната политическа действителност?

- Оформя се доста интересен сюжет. И както обещах, за Коледния панаир на книгата аз ще имам възможност да представя на читателската аудитория моята трактовка за това - що е това президент на една нация и като какъв той би имал място в нашата българска действителност.

Сюжетите много динамично се допълват от всички неща, на които днес ставаме свидетели.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК