БОМБА В ПИК TV! ВИЖТЕ ЖЕСТОКИЯ СБЛЪСЪК НА ГИНКА И ДЕСИ РАДЕВИ! Президентът в опасна зависимост

Само в ПИК
БОМБА В ПИК TV! ВИЖТЕ ЖЕСТОКИЯ СБЛЪСЪК НА ГИНКА И ДЕСИ РАДЕВИ! Президентът в опасна зависимост
Автор: ПИК
Дата
Дата
315124
Коментари
3
БОМБА В ПИК TV! ВИЖТЕ ЖЕСТОКИЯ СБЛЪСЪК НА ГИНКА И ДЕСИ РАДЕВИ! Президентът в опасна зависимост

Българският президент е обезличен, дресиран, на каишка - и у дома, и на работното си място. Румен Радев мутира от яростен критик на модела "ГЕРБ" и статуквото до техен апологет - вчера той засипа правителството и външно министерство с похвали, ползвайки лексиката на партиен активист от низовата организация на управляващите в Банкя.

Около този извод се обединиха в коментарното студио на ПИК TV Ива Николова, Звездомира Мастагаркова и Недялко Недялков.

Радев се провали като дипломат. Той няма нито една международна среща на високо ниво, в Полша нито един президент не пожела да общува с него на четири очи, извън протокола. Функциите му са изцяло отнети от премиера Борисов, който играе геополитически, като "мост" между Изтока и Запада. Радев очевидно е потиснат от факта, че е тежко маргинализиран, че не го приемат сериозно нито в Москва, нито в Брюксел, нито във Вашингтон. По тази причина деградира дотам да хвали онези, които доскоро критикуваше и на които се бе обявил за алтернатива. А нали хората го избраха по тази причина, обяви Недялко Недялков.

В студиото на ПИК TV се чу и че Радев тъне в семейни зависимости. Бившата му съпруга Гинка го унизи безпрецедентно в публичен план, като подаде жалба срещу него в СЕМ, задето ползва сина си за рекламно лице.

Една изоставена жена е способна на всичко. Гинка Радева е бомба със закъснител, конфликтът й с "титулярката" Десислава Радева става все по-осезаем и видим. Радев не може да се еманципира от жените край себе си и е пленник на техните комплекси и капризи. Това не е жълт сюжет, не е ровене в мръсното бельо, защото личният живот на президента влияе непосредствено на общественото му поведение, твърдят коментаторите на ПИК.

Според тях е абсурдно, че президентството все още няма назначен прессекретар, а президентската съпруга е едновременно и пиар, и имиджмейкър, и кадровик.

Интимният момент присъства активно в българската публичност на всички писти - например в аферата "НДК", където също сме свидетели на типичен "женски бой" - Бъчварова срещу Павлова. Оказва се и че половинката на културния министър Боил Банов - Ива Петрони, работи на щат в НДК при Мирослав Боршош, така че министърът би могъл да бъде заподозрян в конфликт на интереси.

Членката на СЕМ Бетина Жотева няма морално право да гласува в конкурса за шеф на БНТ, защото предишният й мъж Сашо Йовков е сред кандидатите, поясни Ива Николова. Пред СЕМ се очертава и друг сериозен казус - ще избере ли предварително сочения за фаворит Емил Кошлуков, за кратко шеф на фалиралата ТВ7 и свързан с Цветан Василев.

Кошлуков е кандидадът на обединената олигархия, изборът му ще е илюстрация доколко правителството се е разграничило от корпорациите, смята Недялко Недялков.

Според Звездомира Мастагаркова е странно внезапното затишие около случая с Български морски флот и собственика му Кирил Домусчиев след неколкодневния "огън" от страна на вицепремиера Валери Симеонов.

Какво се случи, защо млъкна Симеонов, да не би да му сложиха намордник? 

Това е тест дали в демократична България един управляващ може да се пребори с един олигарх, обобщи Недялко Недялков.

В предаването се разбра и че спорната политичка Татяна Дончева е станала адвокат на скандалния олигарх Сашо Дончев. Каква е Дончева - партиен лидер, юрист, лобист, какви са връзките й с Цветан Василев и Гриша Ганчев? Време е маските да паднат, нека се знае кой с чий глас говори...

СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА БИТКАТА ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА - ГЛЕДАЙТЕ В СТУДИОТО НА ПИК TV!

Още по темата
БОМБА В ПИК! Бившата жена на Румен Радев Гинка се оплака в СЕМ заради интервюто на президента по Би Ти Ви - иска налагане на глоба, защото споменали сина й (СТЕНОГРАМА)
Часовник
19:23
Отношенията между президентът Радев и бившата му съпруга Гинка никак не са розови. Това научи ПИК от документите по заседание на СЕМ. Майката на детето на Румен Радев е подала жалба чак до СЕМ по...
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Уютно е на всички, ползващи се с благоразположението ви в началото на периода, но горкò на онези, стоящи в периферията на интересите ви. Не се колебайте да отстоявате истината във вторник и запазете достойнството си, като не се поддавате на провокатори. Бизнес делата ви ще се развиват според очакванията в сряда, без изненади и удари под кръста. Материалната осигуреност ще ви подтикне към разширяване на дейността, правейки удачни вложения. Бъдете достъпни и се радвайте на хубавите мигове, с които животът щедро ще ви дари.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

Мъж отива на работа с насинено око. Колегите го попитали, какво се е случило. 
- Трябваше да се бия за приятелката си. - казал той. 
- Браво, един истински мъж! И срещу колко хулигана се изправи? 
- Двама - съпругът и тъщата!