БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

ЧАС ПИК

БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга

110880
на 27.11.2014
БОМБА! Плевнелиев е съсипвал човешки съдби, според нова книга
Автор:   ПИК

Лъсват скандални факти от биографията на президента.

препоръчано

Идния четвъртък, 4 декември, вестникарските павилиони ще бъдат залети от сензационното разследване на Антон Тодоров „Досието на Плевнелиев”.

Цялата истина за казармата, Комсомола, БКП, офшорките, бизнес кръговете – така анонсира авторът книгата си.

„Изнасям данни, според които държавният ни глава е съсипвал човешки биографии и съдби

Това е нещо много скандално, ако има морал, след нашите разкрития този човек трябва да си подаде оставката”, коментира Антон Тодоров пред ПИК.

Изданието излиза в солиден тираж, но предварителният интерес е огромен. Затова издателите съветват читателя още отсега да резервира своята бройка при най-близкия вестникопродавец или на тел. 02/9443318.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК