Борисов: Аз съм най-големият работодател на протестиращи! Получават по 50 на час

ЧАС ПИК

Борисов: Аз съм най-големият работодател на протестиращи! Получават по 50 на час

20030
на 10.11.2013
Борисов: Аз съм най-големият работодател на протестиращи! Получават по 50 на час
Автор:   ПИК

Free Bet Бонус за специалистите в Спортните Залози на efbet.com (18+)

"Продължавам да разкривам работни места, на протестиращите пред къщата ми, това каза пред журналисти в Дулово" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, по повод скандиранията пред дома му.

препоръчано

 

"Моята къща я обсаждат от сутрин до вечер и съм най-големият работодател, по-голям от Орешарски", пошегува се Борисов. 

 

Бившият премиер разказа, че на 50 души на ден им плащат да стоят пред тях.

 

"Знаеш ли каква хубава работа? Сутрин идват в 08.00 ч, с коли, застават пред нас, един минава и им дава парите, и им раздава листчета - какво да показват. Знам го отговорникът, сега се крият малко по-нагоре от оградата, преди не знаеха, че камерите, външните, ги следят, и ходеха там – раздаде парите, раздаде кой какво да вдига, и чакат да дойде от ТВ7 журналистката. Като дойде журналистката с колата, тя гледа часовника, пипа ушето, оттам й казват: „Айде, включено”, и те почват: „Бойко”... Това е около една минута. След това тя казва „Стоп”, отива, сяда си момичето, тя си пуши цигарка, пие си кафенце, чака следващата емисия в 09.00, те също – пият кафе, пушат цигари или се разхождат, чист въздух... Свършва в 09.00, като наближат новините, пак излиза тя, оп, те така се строяват, вдигат пак това, 30 - 40 секунди, взимат по 50 лева надница, и си отиват. В 9:05 - вече няма никой. Фактически това предприятие работи около нас. И ми викат: „Ами, защо не викнеш полиция или там, симпатизанти, ей така да ги изгониш?”. Аз викам: „Това са работни места, бе, аз продължавам да разкривам, за разлика от Орешарски”. 

  Борисов коментира и скандала с Христо Бисеров.

 

 "Паническото бягство на Бисеров от ДПС му беше осигурено от самото ДПС и от някои от службите. Като ги знам как се подмазват, са отишли веднага и са казали на Доган: „Тука ще има това и това”. Доган ги е извикал (убеден съм в това), и им е казал: "Бързо да се маха отвсякъде". "И виж, какво казват: Те парите са му отпреди да дойде в ДПС... А как го избрахте вие бе? С пари от СДС, откъдето го изгониха? Абе, господин Местан (защото той нали говори много хубаво, много мазно, много изразно, и мисли, че хората, като се заслушат в това, няма да се зададат въпроси) - парите на Бисеров били отпреди да дойде в ДПС; значи в СДС били? Защо го взимате тогава?! Йордан Цонев с какви качества ви спечели, с какви качества? Ще видите, че следващият ще бъде той",  категоричен бе той.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 27
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК