Борисов в плен на лелки и домакинки. Радев и Корнелия трупат актив с ясна позиция срещу третия пол

ХИТ НА ДЕНЯ

Борисов в плен на лелки и домакинки. Радев и Корнелия трупат актив с ясна позиция срещу третия пол

125896
на 12.01.2018
Борисов в плен на лелки и домакинки. Радев и Корнелия трупат актив с ясна позиция срещу третия пол

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалът с Истанбулската конвенция е на път да нанесе непоправими щети на имиджа на управляващото мнозинство в България.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Днес предложението за приемането й бе внесено в Народното събрание, след като бе гласувано в Министерски съвет и още там предизвика остри полемики между министрите не само от Обединени патриоти, които се обявиха твърдо против, но и сред част от тези на ГЕРБ. 

В парламента ситуацията е идентична и мнозинството от депутатите от всички политически сили още преди внасянето на документа се обявиха срещу него. Те недоумяват въобще как той е минал през Министерски съвет и защо правителството се вкара в самоубийствен капан, пропускайки скрупольозните текстове от конвенцията, които могат да доведат до узаконяване на третия пол и гей браковете у нас.

Същия въпрос си задават и всички нормални български граждани, а най-остро – избирателите на ГЕРБ, изпратили партията и лидера й Бойко Борисов във властта за кой ли път преди 9 месеца.

Нима Борисов е готов да узакони третия пол и гей браковете, защо са му важни техните права, няма ли да защити изконните български и християнски ценности, защо позволява да бъде подведен? Нима е готов да остане в историята като държавникът, позволил перверзията да нахлуе в българските училища и домове?

Отговорът вероятно се крие някъде около премиера Бойко Борисов и по-конкретно – хората, които го съветват и неведнъж досега са го подвеждали, но по мистериозни причини продължава да държи около себе си. Това е цяла дружинка от лелки-еснафки-домакинки, които искат да минат за много модерни и либерални.

Десетки пъти досега са удряли по имиджа му със "съветите си", но въпреки това не си вадят поука и продължават да са в политиката, вместо да се изпокрият по кухните край печката.

На първо място слагаме настоящата правосъдна министърка Цецка Цачева, която с гръм и трясък донесе загуба за ГЕРБ на последния президентски вот. За всички стана ясно, че хората не я харесват и не се ползва с доверието на електората. И ето, че има защо – именно тя сега е човекът, който най-упорито лобира и прокарва в кабинета перверзните соросоидни неолиберални щуротии, а вчера дори си позволи категорична заявка в Брюксел, че родният парламент непременно щял да ги приеме?!

Откъде накъде говори от името на независимата законодателна власт и не е ли чува изявленията на Веселин Марешки от "Воля", Корнелия Нинова, Таско Ерменков и Кристиан Вигенин от БСП, Юлиан Ангелов от Обединени патриоти, Георги Марков от ГЕРБ и още много народни представители, а за анализатори и експерти да не говорим?

Всички са категорични, че ратифицирането на този документ е самоубийствено за настоящата управляваща коалиция, както и за вярата на хората в здравия разум на властта.

Президентът Румен Радев също изказа отрицателно становище, както и цели 8 министри. Какво означава тогава настояването й да се приеме, а и обещанието, че това ще стане на всяка цена - опит да бламира държавността ли?

Идентични са и случаите с другите пишман съветнички на премиера – шефката на кабинета му Румяна Бъчварова и външната министърка Екатерина Захариева. Последната, блеснала наскоро, докато готви шарани из кулинарните женски предавания, е виновник №1 за вкарването на властта в капана на Истанбулската конвенция, след като я е подписала в предишния мандат.

И само подвежда Борисов с оправданието, че нямало как по друг начин, понеже сме в ЕС. А Унгария, Чехия и Ирландия  все още не са ратифицирали този документ и отлагат разглеждането му. Можем да го отложим и ние, стига да има политическа воля за това и премиерът да не се поддава на внушения...

Още повече, че докато той мълчи по темата и се въздържа от конкретна позиция, прехвърляйки отговорността в парламента, неговите политически опоненти имат ясна позиция и крадат от рейтинга му, обявявайки се твърдо срещу третия пол.

Това вече направи лидерката на БСП Корнелия Нинова и е похвално: защити изконните християнски ценности на електората си, трупайки нови точки като опозиционна сила.

Същото стори и президентът Румен Радев - като достоен български мъж и военен, за когото не само в личен, но и в национален план няма място за извращения като трети пол, гей бракове и прочие перверзии.

Силен ход, който директно ще го постави като мощна алтернатива на Борисов, ако премиерът се поддаде на скандалните лобита.

Време е да действа мъжки, защото българите и историята едва ли ще му простят обратното!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците. Той чист като сълза: Не познавам баща и син Димитрови (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Депутатите изслушват Асен Василев заради ОПГ-то в митниците. Той чист като сълза: Не познавам баща и син Димитрови (НА ЖИВО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК