Борисов изказа съболезнования на близките на загиналите в катастрофата с руски самолет

ЧАС ПИК

Борисов изказа съболезнования на близките на загиналите в катастрофата с руски самолет

4619
на 31.10.2015
Борисов изказа съболезнования на близките на загиналите в катастрофата с руски самолет
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът Борисов изразява съболезнования към семействата на загиналите в катастрофата с руски пътнически самолет, съобщиха от правителствената информационна служба.

препоръчано

„Позволете ми от свое име и от името на цялото българско правителство да изкажа съболезнования на близките и роднините на загиналите в самолета на руската авиокомпания „Когалимавиа”, изпълняващ полет от египетския курорт Шарм ел Шейх до Санкт Петербургю“.

Това пише в съболезнователни телеграми до президента и министър-председателя на Руската Федерация Владимир Путин и Дмитрий Медведев премиерът Бойко Борисов. Той изразява надежда, че причините за трагичния инцидент ще бъдат разследвани и напълно изяснени.

„Поднасям към вас и целия руски народ искреното си уважение и подкрепа в този тежък момент“, допълва министър-председателят Бойко Борисов.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК