Борисов на инспекция на гранично-полицейски кораб (СНИМКА)

Само в ПИК
Борисов на инспекция на гранично-полицейски кораб (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
3490
Коментари
7
Борисов на инспекция на гранично-полицейски кораб (СНИМКА)

Премиерът Бойко Борисов направи оглед и се снима с екипажа на гранично-полицейския кораб „Калиакра” и публикува снимката на страницата си във фейсбук.

Министър-председателят присъства на първата копка на разширението на бул. „Васил Левски“, който има за цел да облекчи трафика в морската столица и към курортите.

Напиши коментар »
(7)
1
СУДЖУКА СКРИ 2 МИЛИАРДА ЕВРО В КАТАР ...В БАНКАТА НА ЕМИРА НА КАТАР ...СЕГА ГИ ИНВЕСТИРА В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ГИ ИСПЕРЕ
2
Суджука ходи като циганска мечка на плаж, да се снима с желаещите курортисти.
3
Всеки добър премиер обикаля по цял ден тоалетните, проверява, взема проби и указва решения в областта на хигиената. Не така прави този, защото ходи само да инспектира крайцерите и самолетоносачите ни.
4
На почивка без пари ! Егати и търтея !
5
какви са тези разходки,с охрана ,кой плаща
6
Основната работа на един премиер е да организира и да контнролира работата на своите министри, а не да лети от едно място на друго, но все на такива места, където народът може да го види и да ахне от възторг: ЕЙ ТОВА Е ДЪРЖАВНИК! БЕЗ НЕГО ЗА НИКЪДЕ НЕ СМЕ! Всъщност по-неефективен начин на управление на една държава едва ли има.
7
Предлагам всички държавни служители-инспектори да бъдат уволнени, Ясно е те нищо не работят и по този начин цялото инспектиране се извършва от тримата инспектори /.ББ.ВС и тая на туризма/ Преди имаше още една инспекторка по магистралите /ЛП/ ама сега вече не е за жалост,защото като гледаш качеството на магистралите виждаш колко добра е била. Разгеле,какво стана с глобата на тоя кръчмар от Созопол за такса >стол> ,защото това не е нарушение.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Дежурен матрос докладва на капитана на презокеански туристически кораб: - Господин капитан, разрешете да доложа - имаме пробойна на кораба! Капитанът: - Как разбрахте? Матросът: - В плувния басейн има акула!