Борисов отсече: Христо Иванов е министър от квотата на ГЕРБ, а не на Реформаторския блок!

ЧАС ПИК

Борисов отсече: Христо Иванов е министър от квотата на ГЕРБ, а не на Реформаторския блок!

22263
на 22.07.2015
Борисов отсече: Христо Иванов е министър от квотата на ГЕРБ, а не на Реформаторския блок!

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът Бойко Борисов заяви, че правосъдният министър Христо Иванов не е от квотата на Реформаторския блок, а от тази на ГЕРБ. Той коментира отношението си към спорния министър пред журналисти в Народното събрание, след като преди това бе дал пресконференция след решението на Председателския съвет за конституционните промени.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Затова положих толкова усилия, затова толкова го подкрепям Христо. Не го взимам с мен и не го пускам, защото ще му се нахвърлят и ще му наговорят какви ли не неща. Затова го щадя. Аз ако можех да пратя някой вместо мен (на преговори – б.а.), повярвайте ми – щях да пратя... Христо Иванов в много среди, в гилдиите има достатъчно привърженици, достатъчно е авторитетен. Затова се наех да му помогна. В прекрасни отношения сме. Някой път му се карам, аз се карам на всички, на министри на ГЕРБ се карам десетократно повече, а той е наш министър – знаете добре. Той не е от квотата на Реформаторския блок, аз съм го оставил (след служебния кабинет – б.а.)“, коментира премиерът Борисов.

След въпрос дали Христо Иванов е от квотата на ГЕРБ Борисов отсече: „Естествено!“

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК