БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Борисов разгледа обновения театър в Пловдив

Само в ПИК
Борисов разгледа обновения театър в Пловдив

Премиерът отказа да коментира политически теми

Автор: ПИК
Дата
Дата
8155
Коментари
1
Борисов разгледа обновения театър в Пловдив

Премиерът Бойко Борисов разгледа обновения театър в Пловдив, възстановен от пожара през 2013 г. със средства от правителството. Той пристигна в Пловдив заедно с председателят на НС Цецка Цачева, министърът на културата Вежди Рашидов и пловдивски депутати. Гостите бяха посрещнати от директора на театъра Кръстьо Кръстев. 

Министър-председателят отказа да коментира пред журналисти всякакви други теми като изтъкна, че е дошъл в Пловдив да гледа представление специално в новия театър.

Той загатна, че нужда от ремонти са имали театрите в Перник и Пловдив, а всички правителства преди нас парадираха, че са много силни за култура. На въпрос за референдума във Великобритания Борисов отговори, че сега не е време да коментира тази тема. Това ще може да коментира чак след 3 дни.

Премиерът разгледа абсолютно целия театър. Гостите на откриването ще гледат представлението „За всеобщата просвета” на Камен Донев, съобщава "Фокус".

Още по темата
Борисов и Рашидов откриват утре ремонтирания театър в Пловдив
Часовник
11:05
Премиерът Борисов заедно с министъра на културата Вежди Рашидов на 23 юни ще открият отремонтирания театър в Пловдив, който изгоря на 22 август 2013 година, предаде репортер на novini.bg. Министър...
Напиши коментар »
(1)
1
Аз пък си обнових тоалетната,искам откриване.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Мъж и жена в леглото. Звъни телефонът. Жената вдига в просъница, говори малко и казва:
– Обади се мъжът ми. Каза, че е с теб за риба.