СПОРТЪТ ДНЕС

Борис Бекер остана без пари

Само в ПИК
Борис Бекер остана без пари
Автор: ПИК
Дата
Дата
4442
Коментари
0
Борис Бекер остана без пари

Запор на сметките на Борис Бекер направиха властите в Швейцария. Причината за това е, че той продължава да се прави на ударен и им дължи близо 200 000 франка, в които влизат и лихвите им.

На швейцарците им писна и дори сложиха ръка на ценните му книжа, които държи в банка. Бекер имал апетитни акции на стойност 90 000. Германецът си играе с данъчните от 2010 година насам. Сега обаче ще трябва да плаща със стара дата. Сумата може да скочи до 2 млн. франка. Бекер се опитвал да шикалкави, че няма постоянен адрес в страната на Вилхелм Тел. Борис в момента е в Австралия, където готви Новак Джокович.

 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

- Чуйте, Петров! - недоволно казва началник-отдела. - Вие, вече трети път искате отпуск за погребението на тъща си. Не е ли вече много?!! - Г-не, откровено казано, и аз започвам да мисля, че тъща ми, меко казано, симулира...