Борис Станимиров: Срещу министър Ненчев има лобистка атака

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Борис Станимиров: Срещу министър Ненчев има лобистка атака

5394
на 01.10.2015
Борис Станимиров: Срещу министър Ненчев има лобистка атака
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Срещу министър Ненчев има лобистка атака, заяви в кулоарите на НС депутатът от РБ Борис Станимиров по повод исканата оставка на военния министър от страна на ПГ на БСП лява България.

препоръчано

Според Станимиров оценката на работата на военния министър е на премиера Бойко Борисов. Той защити тезата за необходимостта от съвместен военно-въздушен патрул по границите ни в случай на нарушение на въздушното ни пространство.

Но направи уговорката, че по принцип това не се прави от самолети на съседни държави и в нашия случай предположи, че за това могат да ни помогнат страни-членки на ЕС. Очаквайте подробности. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 юни - Близнаците да отложат взимането на важни решения, добри финансови постъпления за Стрелците
ПИК TV x
ИТН официално поиска третия мандат. Тошко Йорданов: Има вариант за президентска република! Радев: Сега ще кажат, че си подаваме топката (ВИДЕО) ИТН официално поиска третия мандат. Тошко Йорданов: "Има вариант за президентска република!" Радев: Сега ще кажат, че си подаваме топката (ВИДЕО)
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК