БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Босилеградски ден на благодарността във ВМА

Само в ПИК
Босилеградски ден на благодарността във ВМА
Автор: ПИК
Дата
Дата
5243
Коментари
1
Босилеградски ден на благодарността във ВМА

На 23 декември от 11.00 часа, в централно фоайе на Военномедицинска академия ще се проведе т. нар. Босилеградски ден на благодарността. От години медицински специалисти от ВМА преглеждат безплатно нашите сънародници от сръбската община, с преобладаващо българско население.

В знак на признателност за грижите, местните всяка година организират тържество в болницата със специална музикална програма и домашно приготвени гозби от босилеградския край.

Преди това, в 10.30 часа, в знак на благодарност босилеградчани организират поредна, трета за тази година, кръводарителска акция в Центъра по трансфузионна хематология на ВМА. 

Още по темата
Коледен поздрав за ВМА с много любов и благодарност от Босилеград (снимки)
Часовник
15:14
Община Босилеград организира традиционния си коледен концерт - поздрав за служителите на Военномедицинска академия (ВМА). Всяка година община Босилеград, чиято преобладаваща част от населението са...
Напиши коментар »
(1)
1
БРАВО!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Не трябва да разчитате много на съдбата през следващите седем дни. Тя няма да ви направи подаръци, трябва сами да се потрудите. Но затова пък усилията, положени сега, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Вие се ядосвате за някои ненужни покупки в събота. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Внимавайте пред кого и какво споделяте, защото завистниците са наострили уши и само чакат удобен момент за удар под кръста. Ще се разочаровате от приятелска лъжа и няма да простите.
ВИП рожденици
д-р Ангел Кунчев
д-р Ангел Кунчев
епидемиолог №1
Става на: 58 години
Емил Хърсев
Емил Хърсев
финансист
Става на: 56 години
Павел Писарев
Павел Писарев
публицист, бивш генерален директор на БНТ
Става на: 83 години

Вървяла си Червената шапчица и изведнъж Кумчо Вълчо изскочил на пътя. Хванал Червената шапчица и я завел в храстите. – Давай - казал той! – Ама как да давам - казала тя - аз съм такава малка и дребна! Как да давам? – Абе, давай ти казах! – креснал Вълчо. И Червената шапчица тръгнала да си сваля гащичките. Вълкът погледнал и казал – Да не съм те довел тука да акаш, ма? Давай баницата!!!