БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Босилеградски ден на благодарността във ВМА

Само в ПИК
Босилеградски ден на благодарността във ВМА
Автор: ПИК
Дата
Дата
5402
Коментари
1
Босилеградски ден на благодарността във ВМА

На 23 декември от 11.00 часа, в централно фоайе на Военномедицинска академия ще се проведе т. нар. Босилеградски ден на благодарността. От години медицински специалисти от ВМА преглеждат безплатно нашите сънародници от сръбската община, с преобладаващо българско население.

В знак на признателност за грижите, местните всяка година организират тържество в болницата със специална музикална програма и домашно приготвени гозби от босилеградския край.

Преди това, в 10.30 часа, в знак на благодарност босилеградчани организират поредна, трета за тази година, кръводарителска акция в Центъра по трансфузионна хематология на ВМА. 

Още по темата
Коледен поздрав за ВМА с много любов и благодарност от Босилеград (снимки)
Часовник
15:14
Община Босилеград организира традиционния си коледен концерт - поздрав за служителите на Военномедицинска академия (ВМА). Всяка година община Босилеград, чиято преобладаваща част от населението са...
Напиши коментар »
(1)
1
БРАВО!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!