Новини от Боян Чуков - Информационна агенция ПИК

Само в ПИК
Новини от Боян Чуков »
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Боян Чуков изригна: Искрено съжалявам, че подкрепих Румен Радев, направи поредната непростима грешка (СНИМКА)
» ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Боян Чуков изригна: Искрено съжалявам, че подкрепих Румен Радев, направи поредната непростима грешка (СНИМКА)
10:51 | 23.09.2017
87 коментара
144596 прегледа
Хората, които са подкрепили Румен Радев или са му вярвали преди няколко месеца, започват един по един да се разочароват от неговата тотална политическа...
Защо не можем да се борим срещу тероризма
» Защо не можем да се борим срещу тероризма
09:54 | 03.04.2016
1 коментара
6465 прегледа
Краят на месец март 2016 г. бе изпълнен с драматични събития по света. В много точки на нашата планета бяха извършени терористични актове. Бяха убити невинни...
   
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Александър Кипров
Александър Кипров
композитор
Става на: 67 години
д-р Иван Кокалов
д-р Иван Кокалов
вицепрезидент на КНСБ
Става на: 64 години
проф. Боян Биолчев
проф. Боян Биолчев
писател, литературовед
Става на: 75 години

- Липсва ми старата работа.
- Къде си работил преди?
- Никъде.