Братовчед на убиеца на Никол: Той нож не е пипал, не е убил момичето

Само в ПИК
Братовчед на убиеца на Никол: Той нож не е пипал, не е убил момичето
Автор: ПИК
Дата
Дата
4797
Коментари
10
Братовчед на убиеца на Никол: Той нож не е пипал, не е убил момичето

Братовчедът на обвинения за жестокото убийство на 11-годишната Никол Йончева  е категоричен, че той е страхлив и не може да е посегнал на момичето, пише  "Флагман". Според Диян няма как неговият роднина да е извършил подобно нещо.

„Как се убива човек според вас? Това да не е мравка? Няма как Иван да извърши подобно нещо. Той е много страхлив. Никога не е вземал нож, много добре го познавам”, разказа момчето.

Според него братовчед му е натопен, а истинският убиец още се намирал в Бургас, но „полицаите ги е страх да претърсят града”.

„Аз съм свидетел как малки деца – на по 7-8 години бият Иван, а той изобщо не реагира, защото го е страх. „Бау” да му направите се плаши. Той е натопен. Нека да докажат, че е извършил такова нещо. Аз съм ставал свидетел как го тормозят. Събират се 5 деца и започват да го бият. Ако някой не го спаси, ще го убият от бой. Нашият ми лежи без нищо да направи. Това не е за вярване”, коментира бургазлията.

Диян е категоричен, че Иван никога през живота си не е пушил цигари. Мразел алкохола и наркотиците.

Позната на обвиняемия също подкрепи братовчед му. Момичето разкри, че според нея Иван наистина имал психични проблеми, но не бил способен на убийство.

„Никога не съм го виждала да проявява агресия. Учудих се като прочетох, че има негови отпечатъци по ножа. Според мен е натопен от друг. Добро момче е, просто не мога да повярвам какво се случва. Той е много страхлив. Ако някой го удари или нещо такова, няма да отговори”, разказа младата бургазлийка.

Припомняме, че от прокуратурата обявиха днес, че по ножа и телефона на Никол е открита ДНК на 15-годишния Иван. Младежът дори сам завел разследващите до контейнера, в който изхвърлил мобилното устройство.

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! ДНК по кървавия нож и телефона на Никол сочат: Иван е нейният убиец!
Часовник
15:09
ДНК-протоколи от направени експертизи по ножа, с който е била убита Никол, както и по нейния мобилен телефон, са част от доказателствата срещу 15-годишния Иван Иванов, обвинен в жестокото...
Напиши коментар »
(10)
1
най-жестоките серийни убийци до първото убийство не са били убийци!
2
Много бързо откриха всичко,за това не им вярвам!
3
какви братовчеди, какви лели, бе да гние в затвора и не ни занимавайте кой какво казал
4
наистина има толкова много въпроси и неизвестни (поне за нас!)в този случай, но остават безспорни някои факти-момиче на 11 години има над 3000 приятели само във ФБ, отива с непознато момче някъде на неизвестно място неизвестно защо. Убиецът трябва да си получи заслуженото наказание, но и родителите също носят отговорност.
5
Аз първо като казаха,мислех,че е момчето,после като разбрах,че е слабоумен мислех,че е натопен и е имало трети човек,но сега като казват има отпечатъци и сам ги е завел до телефона къде е изхвърлен,а всичко това е документирано,а и разпита му може би е заснет,ме навежда на мисълта,че е той виновен! Трупал е агресия,точно много години са го малтретирали и наранявали,той е бил жертвата,трупал е агресия,може би момичето го е обидило при скарване и я е убил,трупаната агресия е избила! Може и майка му да го е малтретирала има случай на такива убийци,превърта в пристъп на афект и после пак си става хрисим и добър!
6
Целият асансьор в кръв, а по дрехите на момчето - нито капка... Той ли е убиеца?
7
НАЛИ УЖ ИМА СПЕЦИАЛИСТИ ПСИХИАТРИ ДЕТЕКТОРИ НЕЗНАМ КВО СИ ЩО СИ А НАКРАЯТ НАИСТИНА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЯКОЙ ГО Е НАТОПИЛ! ТОЗИ ДЕТО ГО Е НАТОПИЛ ГО Е ЗАПЛАШИЛ ЧЕ ЩЕ ГО ПРЕБИЕ ОТ БОЙ КАЗАЛ МУ Е КАКВО ДА КАЗВА И КАКВО ДА ПРАВИ А САМИЯТ ТОЙ СЕ ПРИСМИВА НА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ ДЕТ НИ ПАЗИ И СЕ ПОДИГРАВА С МОМЧЕТО.
8
Как си го представяте да наръгате някой във врата и по вас да няма капка кръв. Та нали ще се окъпете във кръв. Това как си го представяте? Този дето е заклал момичето е изчезнал и е натопил момчето. Цели 3 000 приятели е имала тази 11 годишна малолетна. Кой знае с колско още си е начукала срещи и кой знае кой я е заклал.
9
Някой много бързо раздава присъда,защото не е в неговото семейство паднал този огън!
10
За сетен път не си познаваме децата.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Албена Вулева
Албена Вулева
тв водеща
Иван Иванов
Иван Иванов
актьор
Става на: 66 години

Колега вие били ли сте редовно на лекциите ми? - Разбира се. - Но аз не съм ви виждал никога! Къде сядахте? - Зад колоната, господине... - Ама че работа! Петдесет сантиметра колона, а вие сте седемнадесетия студент, който е сядал зад нея.