Коментари

БРЕМЕНЕН ЧОВЕК! За пълната извратеност на Европа или за началото на края на цивилизацията

Само в ПИК
БРЕМЕНЕН ЧОВЕК! За пълната извратеност на Европа или за началото на края на цивилизацията
Дата
Дата
35052
Коментари
16
БРЕМЕНЕН ЧОВЕК! За пълната извратеност на Европа или за началото на края на цивилизацията

Европа достигна пика на своята извратеност. Великобритания, която е един от стълбовете на континента, реши да поиска от ООН терминът "бременна жена" да се промени в "бременен човек".  За да не се нарушавали правата, видите ли, на транссексуалните. 

Що за скудоумие, що за празноглавие? Какви права, какви чувства? Така сме създадени, че само жените могат да забременяват, някой да е чул за бременен мъж? Как така британското правителство изведнъж реши, че "бременна жена" е нещо много опасно и изключително обидно?! Нарушиха се не само свещените книги на всички религии, които определят жената като основополагаща на човешкия род. Ако не са вярващи, тогава да се замислят, че с един замах британците отрекоха законите на науката. 

Фалш и пълна извратеност - това са определенията, които ми идват за абсурда, сътворен от британското правителство. И всичко това се прави от криво разбрано старание да се покажат колко са толерантни. И в този си стремеж не усещат как губят пътя.

Сещам се за една моя приятелка от САЩ, която ми скоро ми каза, че американците пък забранили официално служителите в учрежданията да се поздравяват за християнските празници. И вместо "Честита Коледа" ги задължавали да си казват "Честит празник", само и само да не накърняват чувствата на колегите с други вероизповедания.

Цивилизацията ни е изправена пред самоунищожение. И не ни трябват никакви джихадисти и терористи. Ние сами се погубваме, в самозабравата си, откъсването от живия живот и фалшивата толерантност.  

Още по темата
Фалш! Лондон предложи на ООН да се въведе терминът "бременен човек" вместо "бременна жена", за да не се обиждат транссексуалните
Часовник
16:03
Британското правителство иска промяна в документите на ООН, с която терминът "бременна жена" да се промени на "бременен човек", за да бъдат включени и транссексуалните хора. Това пише британският...
Напиши коментар »
(16)
1
Ас пък поздравявам к-рвите на Щорощ, които четат с "Харе Крищна, к-рви на Сорос!"". Вишдате ли колко съм псилютно политкоректна? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
2
БЕЗОБРАЗНИ ИЗРОДИ!!!!!!!!!!!
3
Това по-горе е великански сблъсък на мисълта. Някаква нашенка громи Британското правителство. Американците пък разгромени наполовина. Със съдействието на една приятелка.
4
Не се казва ВЕЛИКОБРИТАНИЯ а ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО..Думата ВЕЛИКОБРИТАНИЯ идва от абревиатурата BG --Great Britain и тя не се използва от както Британия вече не е ИМПЕРИЯ...официално ГБ отпада през 1966 година.Ако идеш в Обединеното Кралство и кажеш ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Great Britain ще те помолят местните друг път да не го повтаряш това нещо ,а други народи живеещи в Кралството могат да се засегнат от тази дума.разберете тикви прости най накрая че се казва ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО --UK--United Kingdom.Това е официалното название на Кралството и е навсякъде в документите им в регистрациите на автомобилите им и на всякъде във всичко .То обхваща -Шотландия,Уелс,северна Ирландия и Англия.Тъпи малоумни простаци ограничени---КАЗВА СЕ ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО...Тъпа зайдунавска губерня слагаческа
5
ДО ТУК 5 ИЗРОДА СА МИ СЛОЖИЛИ 5 МИНУСА И ЕСТЕСТВЕНО СЪВСЕМ ОЧАКВАНО НИКАКВА ТЕЗА В ОБОРВАНЕ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО..ЗАЩОТО КОГАТО ЧОВЕК Е ПРАВ И НЯМА КАК ДА ГО ОБОРИШ ПРОСТО МУ СЛАГАШ МИНУС.НЯМАМ ПОВЕЧЕ ПРАВО НА КОМЕНТАРИ ЗАЩОТО САЙТА ОГРАНИЧАВА САМО ДО 2 КОМЕНТАРА ТАКА ЧЕ НЯМА ДА МОГА А ОТГОВОРЯ НА ВСЕКИ ИЗРОД....НО РАЗБЕРЕТЕ ТИКВИ ОГРАНИЧЕНИ-----КАЗВА СЕ ---ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО !!!!! ИДВА ОТ UK--UNITED KINGDOM
6
Ето ти извадка от Уикипедия: Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия (на английски: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland, съкратено Обединено кралство (United Kingdom или U.K.), Великобритания (Great Britain) или рядко Британия (Britain), е островна държава в Северозападна Европа. Държавата се състои от четири историко-географски и етнически области, наричани съставни страни: Англия, Уелс, Шотландия – всички на остров Великобритания, и Северна Ирландия – на остров Ирландия. Понякога държавата е наричана с ограниченото по обхват Англия. В българския и други езици името Великобритания може да се използва както за острова, така и като по-кратка форма за Обединеното кралство. Друга кратка форма е името Британия, което произлиза от едноименната римска провинция Британия. Айде успокой се вече!
7
5) Не миноз, а по ена майна ,че ти теглят, у газо, след този постинг. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!
8
Много съм любопитен какво би казал, например, ПАПАТА по този казус.. Стига да не се касае за злостна шега на някой извратеняк, разбира се ...
10
Какво спорите за подробности - това са евроатлантическите "ценности" , които ни налагат новите ни "благодетели" от Брюксел и Вашингтон! Еднополови бракове, хомосексуалисти, травестити - това е бъдещето на европейската християнска цивилизация, загробена от късогледите и извратени европейски лидери. Утре може да се появи и "бременен мъж"! Та нали с извратеняци е пълно в европейския парламент, в нашия също не липсват. Какво може да се очаква от тях и от нашите пишман политици, които са готови да се покланят на всеки изрод от запад с "обратна сексуална ориентация" !
11
Действитлно - официалното име на държавата е "Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия (на английски: United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland). Проблем е, обаче, отвратителният език, който въртиш спрямо съфорумците си по повод на това обстоятелство.
12
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
13
Само като чета глупавите коментари виждам до къде е стигнала "цивилизацията".Ама то няма нищо вечно на този свят естествено , че и тази цивилизация ще си отиде по реда.И май по-добре ще е.
14
Е, значи натискът на извратените е повсеместен! Значи правилна е била тяхната дискриминация, и сега новата либерална ДИКТАТУРА изпусна духа от бутилката! Спукана ни е работата! То краят на света бил по-близо отколкото си мислех!
15
Бременен човек ---- бременна жена. Къде е разликата? Ами жената не е като човека, нещо различно ще да е?
16
Що бе, кво толкова?Казват че в Турция опитите по забременяването на мъже продължават...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Бранимира Антонова
Бранимира Антонова
първата "Мис България" (1967 г.)
Явор Хайтов
Явор Хайтов
политик
Става на: 48 години

Отишъл Дядото за риба и хванал Златната рибка.
И веднага я занесъл да я претопят и да му направят златен синджир.