Британските гласоподаватели могат да променят окончателното споразумение за Брекзит

ЕС

Британските гласоподаватели могат да променят окончателното споразумение за Брекзит

10739
на 09.12.2017
Британските гласоподаватели могат да променят окончателното споразумение за Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Гласоподавателите могат да се възползват от парламентарните избори, за да изразят мнението си за окончателното споразумение за Брекзит. Това заяви Майкъл Гоув, министър околната среда, прехраната и развитието на селските райони, който е един от водещите в кампанията за Брекзит, предаде BBC, цитиран от "Фокус"

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

препоръчано

Гоув похвали премиера на Великобритания Тереза Мей за проявените от нея упоритост и умения при постигането на споразумение, което позволява преговорите за условията за излизане на Кралството от ЕС да преминат към следващ етап. 

Той обаче заяви, че ако британците не харесват споразумението, те могат да го променят. „Никоя сделка не е окончателна, преди края на процеса, а британският народ след това ще имат властта да промени посоката на правителството, ако хората не са доволни.

Следващите парламентарни избори на Острова трябва да се проведат през 2022 г., три години след като Кралството напусне Съюза. Въпреки това те може да бъдат изтеглени напред във времето, ако премиерът свика нови избори и получи подкрепата на депутатите или ако правителството й падне. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК