БСП подрежда окончателно листите си на пленум

ЧАС ПИК

БСП подрежда окончателно листите си на пленум

5256
на 26.08.2014
БСП подрежда окончателно листите си на пленум
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На пленум на партията социалистите от БСП трябва окончателно да подредят листите с кандидат-депутатите, с които ще се явят на предстоящите парламентарни избори, съобщи Дарик.

препоръчано

Драмите са най-големи в Благоевград и Пловдив, където водачи са Кристиан Вигенин и Георги Търновалийски. Местните структури не одобриха водачите, но ръководството на партията не се отказва от намерението си именно те да поведат кандидатите. Очаква се напрежението по време на заседанието да се повиши и да се обсъждат преференцията като вариант да се заобиколи решението на ръководството, тъй като има напрежение на няколко места в страната.


Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК