Буен нрав или болест? Тест решава дали Малката Рижа ще остане в психиатрия

ЧАС ПИК

Буен нрав или болест? Тест решава дали Малката Рижа ще остане в психиатрия

12094
на 17.11.2014
Буен нрав или болест? Тест решава дали Малката Рижа ще остане в психиатрия
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В сряда ще стане ясно дали 27-годишният Симеон Стоянчов трябва да бъде изпратен на лечение в специализирана болница заради зависимостта си от опиати или ще може да се прибере у дома.

препоръчано

Проверка на "24 часа" показа, че известният криминално проявен бургазлия засега остава в Центъра за психично здраве в Бургас, където е бил приведен в неделя за едно денонощие. Междувременно Районият съд е удължил предстоя му там с 48 часа заради обострено състояние.

Постановлението на Районната прокуратурата за извършване на незабавна проверка във връзка с неадекватното поведение на Стоянчов е още от 12 ноември, каза говорителят Георги Чинев. То е издадено след като обвинението се е самосезирало във връзка с публикации за 27-годишния бургазлия.

В момента състоянието му можело да се определи като относително стабилно.

Малката Рижа ще бъде подложен на тест и съгласно резултатите от него ще се определи дали има нужда от лечение. Ако това се налага и той откаже, съдът трябва да реши дали да го изпрати принудително.

  Стоянчов е с влязла в сила присъда пробация и с няколко висящи производство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК