БУНТ НА ТРАВЕСТИТИ В СОФИЯ: Полицаи от 6-о РПУ ни обиждат и унижават! А проститутките им правят свирки в патрулките и ги пускат!

ЧАС ПИК

БУНТ НА ТРАВЕСТИТИ В СОФИЯ: Полицаи от 6-о РПУ ни обиждат и унижават! А проститутките им правят свирки в патрулките и ги пускат!

79934
на 29.03.2016
БУНТ НА ТРАВЕСТИТИ В СОФИЯ: Полицаи от 6-о РПУ ни обиждат и унижават! А проститутките им правят свирки в патрулките и ги пускат!
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Милена-един от травеститите, работещи на столичния пл. ''Македония'' разказа за полицейския терор, който по думите му, упражняват служителите от столичното 6-то РПУ.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Милена твърди, че тя и колегите й- травестити, редовно прекарват нощите в районното управление, където биват унижавани и обиждани.

Полицията всяка нощ прави проверки на пл. ''Македония'' и е прогонила травеститите от това място. Затова в момента те разчитат единствено на работата по адреси, тоест чрез обяви в нета.

Именно такъв е случаят от изминалата нощ.

След посещение на адрес, Милена се прибирала пеша по улица ''Алабин'', където я пресреща патрулка на 6-то районно, в която са нейните колежки, събрани от пл. ''Македония''.

Въпреки че не е била на работа на площада, Милена също е задържана с другите травестити да пренощуват в РПУ-то. ''За пореден път ни прибират, единствено от това районно ни правят проблеми. Държат се ужасно, обиждат ни, псуват ни и ни карат да се чувстваме като боклуци за това, че търсим начин да изкараме пари. Ние не сме по-малко хора от всички други'', разказва ядосана Милена.

''Боклуци'', '' Вие не сте хора'', '' Не ставате за нищо'' , ''Погледнете се на какво приличате'', '' Да ви е*а майката'' и прочее са само част от обидите, с които униформените се обръщат към нас- споделя Милена и допълва, че полицаите никога не дават обяснение защо ги задържат и кога ще ги пуснат.

''Нарочно ни държат до обяд, за да може да си тръгнем по светло и хората да ни се смеят и подиграват'', казват огорчените травестити.

Историята за тормоза обаче на свършва дотук.

Според Милена травеститите са неудобни на полицията за разлика от проститутките по бул. ''Христо Ботев'', защото не се съгласяват да плащат, за да ги оставят намира.

''Проститутките дават или по 20 лв., или им правят свирки и не ги тормозят, виждала съм го с очите си, как им духат в патрулките'', разказва Милена.

Освен, че са обиждани и унижавани, Милена разказва и друга история от ''кухнята'' на 6-то РПУ.

Преди години полицай й казал, че ако направи свирка на негов колега, ще я пуснат преждевременно. Тя се е съгласила. Завели я на паркинга зад сградата, където били паркирани автомобилите на служителите.

Нейни колежки-травестити също минали през този ''рекет''. Пуснали жалби в полицията, но след това са били заплашвани, че ще бъдат пребити, ако не оттеглят оплакванията си.

''Травестите живеем в страх, но вече ни писна да си мълчим. Ще говорим и с имена. Като начало може да питате защо дежурният в 6-то РПУ Любо ни тормози винаги, когато отидем, обижда ни и се гаври с нас'', завършва Милена.

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се ядоса на ППДБ: Не реагират срещу министрите на Радев, а реагират срещу човека, който го взех от тях - Дани Митов
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК