Бунт срещу Тереза Мей заради Брекзит

СВЕТЪТ ДНЕС

Бунт срещу Тереза Мей заради Брекзит

30677
на 20.04.2018
Бунт срещу Тереза Мей заради Брекзит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Тереза Мей е изправена пред „бунт“ в Камарата на общините за оставане в митническия съюз след Брекзит, пише британският вестник Daily Mail, цитиран от Фокус.
Има признаци на разделение сред депутатите от Консервативната партия по ключовия въпрос за запазване членството в митническия съюз след напускането на ЕС.
Въпреки, че вотът не би бил обвързващ за правителството, той ще покаже парламентарната тежест на проевропейски настроените тори преди важните дебати по законите за Брекзит
В общо становище на двама представители от управляващите и опозицията се казва :
„Ние двете вярваме, че въпросът с митническия съюз е широкообхватен – в полза на британското производство, международната търговия, лесното преминаване на границите и мира в Северна Ирландия“.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО) ПИК TV! ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Депутати се ритаха в кулоарите. Искрен Митов: Грозни сцени и глупост (ВИДЕО)
ново
Днес: 93
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК