Бургас изпраща 80 хил. лв. на Варна

Животът днес

Бургас изпраща 80 хил. лв. на Варна

5643
на 20.06.2014
Бургас изпраща 80 хил. лв. на Варна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на община Бургас Димитър Николов нареди да се подготви спешна докладна записка, с която на местния парламент в Бургас се предлага да вземе решение за отпускане на 80 000 лв. финансова помощ за възстановяване на щетите от наводнението въвВарна, съобщават от пресцентъра на местната администрация. 

препоръчано

Редовно заседание на общинските съветници има във вторник следващата седмица. "На Варна ще й трябват десетки милиони, за да се съвземе след този ужас, пише burgasnovinite.bg.  
Бургас се чувства длъжен да помогне в трудния момент и да се присъедини към общобългарската солидарност, чиито прояви виждам в момента", каза Димитър Николов. 

Според него обединени действия, като след наводнението в Бисер, ще доведат до по-бърза и успешна развръзка. Община Бургас и тогава се включи в помощта, като възстанови със свои средства една от къщите в селото.  

Остава в сила поетият от бургаския кмет ангажимент, след спасителната акция да изпрати във Варна тежка техника, която да се включи в почистването. 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 71
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК