Буруджиева: Ще бъде доста екзотично, ако няма оставка в договорените срокове

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Буруджиева: Ще бъде доста екзотично, ако няма оставка в договорените срокове

11910
на 17.07.2014
Буруджиева: Ще бъде доста екзотично, ако няма оставка в договорените срокове
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Смятам, че ще бъде доста екзоктично, ако правителството не си подаде оставката в рамките на договорените срокове.

препоръчано

Това заяви народният представител от ""Коалиция за България" Татяна Буруджиева на въпрос дали допускат варианта, че Пламен Орешарски толкова се забави с оставката, че се наложи БСП да предприеме конституционни процедури по свалянето на правителството.

На въпрос дали има разрив между правителството и БСП от вчера насам, поне публично по повод на бюджета, Буруджиева посочи, че по повод на бюджета няма такъв и като парламентарна група за тях е важно да имат цялостната информация защо се налага такова действие при положение, че само преди два дни самия министър-председател каза, че няма нужда от такива неща.

„Знаете много добре, че бюджета на Здравната каса миналата година беше с 200 млн. по-малко и те стигнаха, въпреки всички приказки, нажежаване на обстановката, се разплати абсолютно всичко в края на годината. За нас и това е малко необяснимо и се нуждаем най-малкото от цифри”, посочи Буруджиева.

Тя коментира, че навсякъде по-света болниците имат лимит и всичко, което е надлимита подлежи на проверка. „Всичко, което касае здравето и парите за здраве, ние ще подкрепим. Оттам-нататък другите суми, които ставаше за банката и по закон, което е необходимо да се направи, но не разбираме защо трябва да се искат 3 млрд. при положение, че няма основание за това”, каза още Татяна Буруджиева.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК