БЧК: Нараства опасността от епидемия в морската столица

Животът днес

БЧК: Нараства опасността от епидемия в морската столица

3125
на 22.06.2014
БЧК: Нараства опасността от епидемия в морската столица
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският червен кръст разполага с необходимите средства за оказване на помощ на засегнатите от водната стихия. Това обяви пред "Хоризонт" председателят на организацията Христо Григоров. Същевременно нараства опасността от възникване на епидемия във Варна след голямото наводнение.

препоръчано

"Всичко, което е необходимо, за момента го има. Веднага сериозна фирма предостави концентриран дезифектант, защото това е следващата опасност. Епидемиологичната опасност идва. Близо 40 хиляди литра дезифекционен разтвор го предадохме на ХЕИ-Варна, така че се работи в тази посока. Ние отказахме международна помощ. Обадиха се от македонския Червен кръст, от турския Червен полумесец, други наши братски структури се обадиха, от Женева се обадиха. Но аз мисля, че в този локален случай не е необходимо да искаме международна помощ, защото ние имаме достатъчно възможности в нашите бедствени складове. За момента не е необходимо повече да се дават дрехи. Всичко, каквото трябва, го има там на място", каза още Григоров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК