БЧК: Основният дарител при бедствия са хората с ниски доходи

Здраве

БЧК: Основният дарител при бедствия са хората с ниски доходи

3257
на 23.06.2014
БЧК: Основният дарител при бедствия са хората с ниски доходи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Основният дарител при бедствия и аварии са хората с ниски доходи. Това каза във интервю за БТА председателят на Българския Червен кръст Христо Григоров.

препоръчано

Редно е политиците да си стиснат ръцете, за да върви България напред, допълни той. По думите му до момента в банковата сметка на БЧК, отворена за набиране на средства за пострадалите от наводненията през  миналата седмица, са събрани над 120 хиляди лева. Над 450 доброволци на организацията от цялата страна са се отзовали във  Варна и Добрич.

Трябва да бъде направена оценка от страна на държавата дали ще бъдат построени нови къщи на нуждаещите се, както беше  направено след наводнението в с. Бисер и след заметресението в Перник.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК