България Ер стартира 2018 година с промоционални самолетни билети на цени от 59 евро

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

България Ер стартира 2018 година с промоционални самолетни билети на цени от 59 евро

16343
на 02.01.2018
България Ер стартира 2018 година с промоционални самолетни билети на цени от 59 евро
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Националният превозвач България Ер посрещна новата 2018 година с промоционална кампания на самолетните си билети. На специални новогодишни цени от 59 евро са билетите от София до Франкфурт, Берлин, Лондон и Барселона, а от 89 евро започват цените на еднопосочните пътувания до Малага и Брюксел. Намалени са още и билетите до Цюрих, Лисабон и Палма де Майорка. Цените за тях започват от 99 евро, а до Москва – от 119 евро.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Новогодишната кампания на България Ер ще продължи до 5 януари включително, като билетите от промоцията трябва да бъдат използвани за полети до 31 март 2018 година. Промоционалните билети за Москва ще бъдат в продажба до 11 януари.

В рамките на кампанията са включени още специални цени за пътуващите от или до Варна, както и намаления на двупосочните билети от чужбина към България, което е чудесен повод за всички, които не са успели да се приберат до родината за празниците, да го направят през първите месеци на годината.

България Ер Ви пожелава здрава, щастлива и успешна 2018-та година!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК