България подготвя пускането на морска пътническа връзка между Новоросийск и Варна

Само в ПИК
България подготвя пускането на морска пътническа връзка между Новоросийск и Варна
Автор: ПИК
Дата
Дата
3519
Коментари
5
България подготвя пускането на морска пътническа връзка между Новоросийск и Варна

В първата седмица на октомври в Белогорск премина фестивала „Български срещи“, на който от българска страна е изразен интерес да се организира морска пътническа връзка между Новоросийск, Сочи, Истанбул, Бургас и Варна по Черно море, съобщава  печатаното в руския град Новоросийск местно издание „Наша Газета“, цитирано от Фокус.

В Белогорск от четвърт век действа обществена организация на кримските българи, с които са установени тесни отношения с представителите на историческата родина.

„Смятаме, че единствено в хармония между националностите, чрез куртурата, бита и езика е възможно взаимно обогатяване. Опитът, който натрупахме през тези години се стараем да използваме в Русия“, заяви председателят на организацията Регионална българска национално-културна автономия „Паисий Хилендарски“ Иван Абажер.

 

Напиши коментар »
(5)
1
Е Ѝ какво ще пуснат да плава Яхтите на Чокоите ли,ами на Домуза е цял Титаник но само във една дестинация А другите??????????
2
ПИК хич ви няма пак плюете по Радев готвел бил преврат ,жалки сте подлоги на тиквата
3
Какво цели тази пътническа връзка? Най-вероятно по-лесен достъп до България и от там до Европа на всички руски п.........ки.
4
ГРИПЕНРАДЕВ ОСРА ЗЕЛЕНИТЕ ГАЩИ . СЕГА ТРЯБВА ДА ВРЪЩА ДЕНГИТЕ НА ГРИПЕН .
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Деца, - пита учителката - кой ще каже какви пари имат американците? Петърчо? - Долари, госпожо. - Правилно! А французите какви пари имат, Марийке? - Франкове, госпожо. - Точно така! А ние какви пари имаме, Иванчо? - Ние нямаме пари, госпожо!