Българско изобретение защитава от мълнии

Животът днес

Българско изобретение защитава от мълнии

5918
на 05.10.2014
Българско изобретение защитава от мълнии
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Цялата територия на пловдивския панаир е вече защитена от мълнии с помощта на първия мълниеприемник, разработен от родно дружество, пише в. "Телеграф".

препоръчано

Иновацията е била отличена със златен медал, с какъвто от панаира в Пловдив си тръгнаха общо 31 иновации. Мълниеприемникът е с изпреварващо действие и предотвратява поражения от природното явление, което е основната причина изделието да бъде поръчано от панаира. Като изключително успешен отчитат "Есен 2014" фирми от строителния бранш. На по-голямата част от изложената на откритите площи в панаира строителна механизация вчера висяха табели с надпис "Продадено".

Осъществените сделки със строителната и минна техника са за милиони левове, потвърдиха панаирни изложители. Състезание със строителни машини смая публиката. Над десет майстори, между които и Ясен Велчев от група "Те",, показаха виртуозно управление на багер, с който хващаха топки и стреляха по баскетболен кош, пукаха балони и пълнеха чаши с вода.

В края на панаирната седмица бе изтеглена и томболата за посетители, наградата от която бе лека кола "Шкода Ситигоу Амбишън".

Вчера варненецът Антон Дойнов спечели голямата панаирна награда сред близо 25 000 участници в анкетното проучване, което събра информация за нагласите на посетителите.


Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК