БЪРЗА РЕАКЦИЯ! Ето кой подпали колата на репортерката от Господарите (ВИДЕО/СНИМКИ)

Само в ПИК
БЪРЗА РЕАКЦИЯ! Ето кой подпали колата на репортерката от Господарите (ВИДЕО/СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
32524
Коментари
8
БЪРЗА РЕАКЦИЯ! Ето кой подпали колата на репортерката от Господарите (ВИДЕО/СНИМКИ)

Собственикът на сервиз в Карлово Пламен Майстора е бил задържан днес в Карлово във връзка с палежа на репортерката от Карлово Зорница Акманова. Колата на журналистката, която работи за "Господари на ефира" бе подпален тази нощ. Палежът става няколко часа след като е запечатан незаконният сервиз на автомонтьора, познат с прозвището Пламен Майстора, за когото тя направи серия репортажи.

Преди две седмици  „Господари на ефира“ направиха репортаж за хора, които са оставили колите си за ремонт, но месеци наред не получавали услугата, за която били платили. Те потърсили защита от Районна прокуратура, но местните магистрати си направили отвод по случая,  тъй като приятелката на въпросния майстор работи в същата прокуратура.

Сигналът за случилото Акманова е подала самата  на телефон 112, когато видяла как пламъци обгръщат личната ѝ кола, паркирана пред дома ѝ в Карлово.

„Получавала съм на няколко пъти предупреждение, че ще ми се случи нещо, но не съм очаквала заканите да станат факт“, заяви потърпевшата Зорница пред "Трафикнюз".

Скандалът с автомонтьора е първата тема, с която се е заела репортерката от както е част от екипа на „Господари на ефира“.  Преди тя е работила в местна телевизия, но никога до сега нейните вещи не са ставали обект на посегателство.

След серията репортажи въпросният автосервиз се оказа без документи и беше затворен.

На място днес в Карлово бяха лично директорът ст. комисар Атанас Илков и екип на Криминална полиция - Пловдив. "Направен е оглед, проверяваме всички версии" заяви директорът.

Напиши коментар »
(8)
1
мислите ли, че ми дреме кой е запалил трошката на тая Кифла? Бозаджиян да и купи нова кола, като я праща на такива мисии
2
покажете му IP-то и името на коментатора "реалист" и го дайте на Прокуратурата за обида ! Другият път да мисли повече преди да коментира защото в интернет никой не е анонимен..дори и хакерите !
3
тоя толкова ли е тьп да не си извади документи за сервиза
4
АЗ СИ ПОМИСЛИХ ЧЕ Е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И ЛЕНЧЕТО СА ХВЪРЛИЛА ЛИМОНКА..ВЪРХУ. ...ХОРАТА НА ТИКВАТА. .....УСПОКОИХ СА . ....
5
ТАЗИ ПРОФЕСИЯ РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ Е РИСКОВАНА! ШЕФА И ТРЯБВА ДА И НАПРАВИ ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ И ИМУЩЕСТВО. МНОГО МАЛКО ЖУРНАЛИСТИ СЕ НАВИВАТ ДА ВАДЯТ КИРЛИВИ РИЗИ. ТЕ КОПИРАТ ОТ АХЧИЕВА НО ТЯ ИМА МНОГО ЗДРАВ ГРЪБ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА Я ПИПНЕ. А ТЕЗИ ХАЛВАТА ЛИ ЩЕ ГИ ПАЗИ?? СМЕШНИК ГОЛЕМ Е!
6
ТАЗИ ПРОФЕСИЯ РАЗСЛЕДВАЩ ЖУРНАЛИСТ Е РИСКОВАНА! ШЕФА И ТРЯБВА ДА И НАПРАВИ ЗАСТРАХОВКА ЖИВОТ И ИМУЩЕСТВО. МНОГО МАЛКО ЖУРНАЛИСТИ СЕ НАВИВАТ ДА ВАДЯТ КИРЛИВИ РИЗИ. ТЕ КОПИРАТ ОТ АХЧИЕВА НО ТЯ ИМА МНОГО ЗДРАВ ГРЪБ И НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА Я ПИПНЕ. А ТЕЗИ ХАЛВАТА ЛИ ЩЕ ГИ ПАЗИ?? СМЕШНИК ГОЛЕМ Е!
7
Za pale6 na kola v USA e 7 godini pandiz momentalno.
8
http://bit.ly/2hiePjo - BrainRush – натуральное средство на основе мицелл, вытяжек и концентратов лекарственных растений с добавлением глицина, биотина и комплекса витаминов В. Улучшает передачу нервных импульсов и работу всех отделов головного мозга, помогает при нарушениях функции памяти. BrainRush легко усваивается организмом и начинает действовать максимально быстро, дополнительно воздействует на функции эндокринной, имунной и нервной систем. Эффективен в любом возрасте. http://tinyurl.com/yb9h9jty - BRAINRUSH – ЭТО УНИКАЛЬНОЕ СЕРТИФИЦИРОВАННОЕ СРЕДСТВО Не содержит ГМО Не содержит вредных для здоровья красителей. Не содержит вредных для здоровья консервантов. Не имеет противопоказаний. Запатентованный синергический фитокомплекс. http://ow.ly/DzTd30e46cE - BRAINRUSH исключительно натуральные компоненты, не наносящие вреда организму. Активные вещества корневища солодки, шалфея и пустырника пятилопастного повышают устойчивость нервных клеток к кислородному голоданию, активизируют умственную деятельность, способствует улучшению памяти и сна.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Виж всички най-четени
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Бони
Бони
фолкпевица
Георги Гергов
Георги Гергов
бизнесмен, политик от БСП
Става на: 61 години
проф. Божидар Манов
проф. Божидар Манов
кинокритик
Става на: 70 години
Христо Тотев
Христо Тотев
кинооператор
Става на: 78 години

Един мъж умрял и отишъл пред портите на Свети Петър. Свети Петър искал да разбере дали е грешен.
- Ами аз съгреших със тъщата... дойде на гости, заприказвахме се и от приказка на приказка и я оправих. На следващия ден дойде на жената сестрата, пихме кафе и от приказка на приказка и нея оправих. После дойде съседа, пихме по бира, приказвахме и от приказка на приказка и него оправих...
Свети Петър казал:
– Хайде минавай, че май много се заприказвахме с теб...