БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Бързодействащи и лесни диети няма, увери диетолог

Само в ПИК
Бързодействащи и лесни диети няма, увери диетолог
Автор: ПИК
Дата
Дата
9170
Коментари
2
Бързодействащи и лесни диети няма, увери диетолог

Бързодействащи и лесни диети за отслабване не съществуват. Това увери диетологът Грета Узунова, цитирана от Фокус.

Всички хора търсят най-лесният и бърз начин за постигане на желаните резултати свързани с наднорменото им тегло. „За да сме здрави и да имаме хубаво тяло, трябва да полагаме грижи. Тези грижи са по отношение както на хранене, така и на спорт и физическа активност”, добави Узунова.

По думите й всяка отдаденост води до постигане на желаните резултати, но не трябва да се търси светкавичният резултат. При някои хора с наднормено тегло има и наследствен фактор за това, но тези случаи са в изключително малък процент.

Добрите навици могат да променят лошата наследственост. „Когато човек е наясно с това какво знае и какво му е дадено, чрез здрава работа и сериозно отношение той може да направи каквото пожелае с тялото си”, допълни още Грета Узунова.

Още по темата
Диета превърна рускиня в жив скелет (Снимки)
Часовник
09:14
Диета превърна рускиня в жив труп. Сега тя е на 39 години и тежи само 25 кила. Валерия Левитина е най-слабата жена на света, сензационно обяви Экспресс газета online. Като момиче тя е била...
Напиши коментар »
(2)
1
ДИЕТАТА Е НАЧИН НА ЖИВОТ. Сутрин обед и вечер-храна колкото вашият юмрук.няма начин да сте дебели. Юмтукът отговаря на големината на стомаха.
2
И повече движение...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
Виктор Николаев
Виктор Николаев
журналист, тв водещ
Става на: 38 години
Илиана Беновска
Илиана Беновска
журналист
Никола Спасов-Мастиката
Никола Спасов-Мастиката
футболист, треньор
Става на: 59 години
Райна Кабаиванска
Райна Кабаиванска
оперна певица

- Ало, пожарната?
- Да! Какво гори?!
- Не, не... Тук на улицата се сбиха екип на Бърза помощ с ченгетата от патрулката, та се чудя къде да звънна?