ВАЖНО! ВМА преглежда безплатно за псориазис

Само в ПИК
ВАЖНО! ВМА преглежда безплатно за псориазис
Автор: ПИК
Дата
Дата
3219
Коментари
3
ВАЖНО! ВМА преглежда безплатно за псориазис

Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса - 29 октомври, медицински специалисти от Военномедицинска академия организират безплатни профилактични прегледи.

Лекарите ще преглеждат безплатно пациенти на 30 и 31 октомври от 9.00 до 13.00 ч. в кабинет 218, намиращ се на етаж втори в поликлиниката на ВМА, съобщиха от здравното заведение. За целта е необходимо предварително записване на телефони 02/9226181 - от 9.00-18.00 ч. и02/9225002 - от 9.00-14.00 ч.

В рамките на кампанията пациентите ще имат възможност да се запознаят с всички съвременни методи за лечение на заболяването, прилагани в клиниката, която е национален център за борба с псориазиса.

Причините за появата на заболяването са различни, като основополагащ е начинът на живот. Най-често псориазисът се развива вследствие на емоционален стрес, но понякога и след употребата на някои медикаменти.

Дерматолозите подчертават, че заболяването протича индивидуално, обикновено има епизоди на обостряне. Трябва да се знае, че освен кожата, псориазисът може да засегне ставите и вътрешните органи. Затова и препоръката им е да не се прибягва да самолечение, а да се потърси специализирана медицинска помощ.

Още по темата
ВМА отбелязва седмицата на донорството
Часовник
13:12
Военномедицинска академия ще отбележи Европейската седмица на донорството. Целта на кампанията е насърчаване на обсъжданията, свързани с темата и предоставяне на информация относно донорството и...
Напиши коментар »
(3)
1
Генерал Петров лично ще преглежда за по 400 евра на пяциент! Моля първо предварително да преведете парите на дъщеря ми!
2
Фирма Гери на "генерал" Тонев бе заместена от фирма Дрyслана на Петров .Идете в Поморие , вижтиеи говорете с персонала , със съкратените , защото те ще говорят истината, говорете с "льошия" кмет...Льош , мафиот , но предлага национално отговорно и в интерес на болните решение. Защо не го предложиха неговото предложение, Мастиите от МС, Боко , Петров и Каракачанската шкембеста мастия.Сега правят ремонт , профукаха над 5 милиона и са до никъде.Напролет , нов късмет , с нов собственик , получил на готово 11 декар на І линия , до нето е бившият Санаторим на МНЗ .Апетитите са да се обединят и до ГрандХотела да изникне още един , но росссийски , на някой от свитата на Путин.Как се източваше Военният Санаториум от Николай Петров с негови фирми , 70 000 на месец за поддръжка , а всъщност за разруха .Защото бил губещ , петров намали цените за лекуваните по програма НОИ , от 85 ги направи 50 /петдесет за 10 дни на брега на морето , с вслючени спане , храна и 4 процедури. В другия цената е 250 лева.Храната бе спечелена от фирма , която предлагаше само китен боб с наденица .Наденица , която предлагана на котките бе отхвърляна с въмущение от тях, какви гнусливи физиономии правеха , само за снимка. Петров има и престъпления от общ характер , които ще излизат , да ходи на вилата и да се гътка грудовският гений.
3
Според фелшер Султанка ,Псориазизът не е болест , ще го маха от учебниците , бе Смешковци.Влади Горавов от позицията си на Гений на Свищовската магнаурска школа , казва че Вишото прави хорат затъпели.Хубавите лекарки да ги пуснат за консумация на свободните легла , а грозните да одат да бършат задни части в Инфекциозна.Спаред министър Султанка , дисковите хернии , камътете в бъбреци и дематологичните не са болести и боледуващите от тях са измамници и престъпници.§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ министерски Бойков Будоа𠧧§§§§§§§§§§§ Паричният Фонд ще взема от инвалидите , за да дава на циганите. ЗИХУ -Закон за интеграция на хората с увреждания.Според него за дете - инвалид с решение на ТЕЛК ,държавата плаща месечно следната добавка : За І група 950лева ;за ІІ група 450лева ;за ІІІ група 350 лева .Детските отделно , ако неслучайно е "самотна" майка в двоен размер . За "майка" с нулев базов доход , огромна социална помощ. Те се молят да се роди дете -урод и да си живеят царски.Наблюдавайти между 15 и 20 число всеки месец банкоматите , където има цигани , какви опашки правят .Същото е и в супермаркетите , където препълват количките с храна и всевъзможните екзотики. А пенсионерите , пенсионерите да го духат , гледат и се кръстят с техните покупки -хляб и кофичка мляко .Сега рошлата "д-р" Султанка от МВРО -зам. министърката на соц грижите галопира из студиата и цвили как имало много инвалиди и как някои заболявания не били болести -бъбречни /тя няма бъбречни кризи/, дископатии , кожните автоимунни с гарантиран артрит и деформации на костите -пемфидус /гарантирана смърт до 40 год възраст/, лупус и псориазис /трайно увреждане и деформации на кости и стави , увреждания на вътрешни органи и системи , заболявания на сърцето и диабет , 30% по - висока заболеваемост от рак .И това го говори с компетентността на дипломирана фелдшерка от ХЕИ , където е отговаряла за отровата за мишки , влизала е в складове и магазини , гледала е на каква височина са поставени термометрите , влизала е с празна торбика и е излизала с пълни дисаги , за да не пише актове. Актовете ги е правила на своите шефове с разкрачени обятия.С еВан към прогрес .Шмембе паша ,или я крий на Пиротска 5 или ще ядеш дебелия на следващите избори , мръсни доносници на Д/П/С и лапачи от КТБ.Да ви се връщат , всички болести , които според болните ви неграмотни мозАци не са болести , да ви видим тогава и да ви се радваме , негодници!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Очертават се сериозни недоразумения в интимните отношения, които изтласкват всичко друго на заден план през следващите седем дни. Пазете се от настинки и вируси, периодът е рисков за здравето ви. Имате планове в събота, но те се променят в движение. Това ще ви изнервя, а потърпевши са най-близките ви хора. Делови партньори и сътрудници ви изненадват с бързите си реакции в понеделник. Постарайте се да бъдете и вие на ниво. Внимавайте да не бъдете прекалено разточителни с парите, задават се неотложни плащания. Харчете разумно, защото по празниците ще се докарате до фалит.
ВИП рожденици
Любен Дилов-син
Любен Дилов-син
писател, журналист, политик
Става на: 53 години

Доктор към пациента:
- Добре ли спите през нощта?
- Да, докторе.
- Какво работите?
- Нощен пазач съм.