Бомба

ВАЖНО! Жените обожават точно тези пет мъжки качества

Само в ПИК
ВАЖНО! Жените обожават точно тези пет мъжки качества
Автор: ПИК
Дата
Дата
5790
Коментари
0
ВАЖНО! Жените обожават точно тези пет мъжки качества

През последните години запознанството в интернет се превърна в един от най-популярните начини за намиране на потенциален партньор.

И докато част от мъжете се справят в тази насока, за други остава чуденето защо не съумяват да се реализират успешно.

Оказва се, че неуспешните търсачи на половинки в мрежата обикновено допускат грешки, когато се описват. От полза за тях може да бъде ново проучване, разкриващо вълшебните думички за привличане на дамско внимание, пише в. "Дейли стар".

Допитването на сайта за запознанства иХармъни показва, че мъжете, които използват пет определени думи, почти гарантирано си намират дами за среща. Вълшебните думички са "в добра физическа форма", "схватлив", "спонтанен", "отзивчив" и "позитивен".

Проучването е установило, че най-прекият път към спечелването на дамското внимание - в 96 процента от случаите, е профилът на мъжа да съдържа описанието "в добра физическа форма".

Жените харесват представители на силния пол, които забелязват дребни неща, така че ако търсачът на половинка се описва като "схватлив" или "възприемчив", вероятността да си намери дама за среща надхвърля 50 процента.

Мъжете, определящи се като "спонтанни", "отзивчиви" и "позитивни" или "оптимистично настроени", също са с по-големи шансове да бъдат откроени от дамите сред мнозинството.

Препоръката на експертите към мъжете, които не отговарят на тези описания, е въпреки всичко да бъдат откровени, тъй като едно от най-отблъскващите за жените неща е неискреността.

Още по темата
Разбиха мита за жените и изневерите
Часовник
13:47
Отдавна битува схващането, че мъжете изневеряват повече. Проучване обаче разкрива шокиращата истина - съвременните жени кръшкат не по-малко от представителите на силния пол, пише в....
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
За кого бихте гласували, ако днес се проведат парламентарни избори?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите дни сте много жизнени, но отлагате решаването на делови въпрос заради временната емоция. Не е изключено в събота да си организирате едно пътуване или да поканите гости. Парите ви няма да стигнат, както винаги. Задачите и ситуациите, в които попадате в понеделник, изискват точност и прецизност. В това отношение няма да се справите много добре, защото бързате и искате да постигнете много неща за малко време. Възможно е в сряда да имате противоречия с близък човек. Ще си кажете остри думи, а вие отново ще се опитате да излезете от ситуацията като жертви.
ВИП рожденици
Владимир Пенев
Владимир Пенев
актьор
Става на: 59 години
Екатерина Михайлова
Екатерина Михайлова
юрист, политик от ДСБ
Илияна Йотова
Илияна Йотова
вицепрезидент
проф. Симеон Щерев
проф. Симеон Щерев
музикант
Става на: 74 години

Говорят си ловци: - Приятели, знам едно място, където можем да убием страхотни тигри. Ама ще се наложи да чакаме един час и петнайсет минути... - В засада ли ще чакаме? - Не, не, имат някакви акробати преди антракта.