ВАЖНО! Жестока тапа от тирове на границата с Турция

Само в ПИК
ВАЖНО! Жестока тапа от тирове на границата с Турция
Автор: ПИК
Дата
Дата
2275
Коментари
0
ВАЖНО! Жестока тапа от тирове на границата с Турция

7 км колона от товарни автомобили на изход се е образувала на границата с Турция при ГКПП Капитан Андреево. Това сочат данни за трафика на българските гранични контролно-пропускателни пунктове към 6 часа, съобщи Гранична полиция.

На ГКПП Лесово им 2 км колона от тирове.

В същото време 3 км тапа бави движението на границата с Румъния при Дунав мост-Русе, където се е образувала колона от тирове на вход. На българо-сръбската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

При границата с Македония обстановката също е спокойна. На българо-гръцката граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
През следващите две седмици преминавате през своеобразен кръстопът, малка криза, която променя условията на живот или вашето отношение към него. Това засяга в по-голяма степен мартенските Овни и родените в началото на април. Пикът на така формираната тенденция в живота ви съвпада с дните на пълнолуние. След него мнозина ще забележат, че животът им тече по малко по-друг начин. Или нещо се е случило в семейството, или длъжността ви е променена, или се е обновило имуществото ви. Каквото и да е, за вас сега е важно да запазите лицето и репутацията си.
ВИП рожденици
Антоан Николов
Антоан Николов
политик и бизнесмен
Става на: 50 години
д-р Мими Виткова
д-р Мими Виткова
лекар, бивш министър на здравеопазването
Райна Константинова
Райна Константинова
журналист, директор на департамента за радио в ЕС

“Не ме правете на луд, аз да не падам за първи път от Марс!”
(Военен)