ВАЖНО! Ремонт затваря улица в Бургас днес

Само в ПИК
ВАЖНО! Ремонт затваря улица в Бургас днес
Автор: ПИК
Дата
Дата
1346
Коментари
0
ВАЖНО! Ремонт затваря улица в Бургас днес

Ул. „Ген. Гурко“ в Бургас ще бъде затворена за движение на превозни средства в участъка от бул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Трайко Китанчев“. Това съобщава Община Бургас. Забраната се въвежда заради извършването на строително-монтажни работи и ще важи за периода от 10:00 до 14:00 ч. на 7 октомври (събота).

Още по темата
Голям ремонт за две училища в Бургас
Часовник
11:37
Двете бургаски училища СОУ „Йордан Йовков" и СОУ „Епископ Константин Преславски" ще посрещнат новата учебна година санирани и обновени. Състоянието на сградите в момента не е добро,...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Кой е политикът, който се ползва с вашето доверие?
Седмичен хороскоп
Овен (20.03 - 20.04)
Преминавате кризисни моменти в работата си и разбирате кои са истинските ви приятели. Ангажирани сте с реализацията на работен план в петък. Некоректността на колега може да ви изненада, но това не е повод за тревоги. Настроението ви е променливо в събота и неделя. Изпитвате неудовлетворение от своя партньор или просто не знаете как да му покажете своите желания. Говорете, това е тайната на взаимоотношенията. Имате твърдото желание да наложите позициите си във вторник. Няма да се откажете от тях, както и да ви убеждават. Бъдете упорити, това поне го умеете перфектно.
ВИП рожденици
д-р Петър Москов
д-р Петър Москов
бивш министър на здравеопазването
Става на: 47 години
Марин Райков
Марин Райков
дипломат, бивш служебен премиер
Става на: 57 години
Мирослав Пашов
Мирослав Пашов
актьор, директор на Театър „Българска армия”
Става на: 60 години
Христо Ковачки
Христо Ковачки
бизнесмен
Става на: 55 години

Брокер лежи в болница. Сестрата му мери температурата. - Колко е, сестра? - пита той. - Тридесет и девет. - Когато стигне четиридесет, продавайте.